White Musk radical, free en lover edities

Nog niet zo lang geleden vertelde ik over de vernieuwde White Musk variant. Mocht je daar inmiddels net zo een fan van zijn als mij zijn er ook 3 speciale mini’s verkrijgbaar. In deze blog vertel ik daar meer over. Kom je meelezen?

 

White Musk

Voordat ik de nieuwe White Musk radical, free en lover laat zien vertel ik nog even kort over de ”gewone” White Musk eau de toilette. De eau de toilette is een sensuele, frisse, bloemige en dromerige geur. Wat je onder andere kan ruiken is de Jasmijn welke een rustgevende werking heeft. De verpakking van deze geur is recent vernieuwd en de nieuwe verpakking bestaat voor 42% uit recyclebaar glas. De geur is verkrijgbaar in 30 ML voor €20,- en 60 ML voor €31,- bij The Body Shop.

White Musk radical White Musk radical

 

White Musk Free

Nieuw bij The Body Shop zijn de drie expressie varianten van de White Musk.  De eerste variant is de Free deze bevat onder andere Elemihars, Madeliefjes en Sandelhout. De geur is fris, sensueel en lekker koel. Een verpakking van 15 ml kost €15,- en mocht je hulp nodig hebben welke variant het beste bij jouw persoonlijkheid past staat er altijd een medewerker van The Body Shop bereid hiervoor.

 

White Musk radical

 

White Musk Lover

De twee signature variant is de White Musk Lover. Deze variant heeft een kruidige, warme maar ook bloemige geur en bevat onder andere kruidige roze peper, poederige Orris en houtachtige Ambrette. Wist je dat de fles en dop van deze kleine verpakkingen recyclebaar zijn? Bovendien zijn alle varianten Vegan en zoals gewend van The Body Shop cruelty free.

 

White Musk radical

 

White Musk Radical

De laatste expressie geur is de White Musk Radical. Deze geur bevat onder andere noten van basilicum, petitgrain, vetiver en zoals alle White Musk varianten ook uiteraard diervriendelijke Musk. Het fijne aan alle varianten vind ik eigenlijk dat je vrij weinig nodig hebt. Ik verdeel altijd 1 spray over mijn 2 polsen en gebruik 2 sprays in mijn hals/nek. Mocht je van meer intensiteit houden

 

White Musk radical

 

Naar welke variant zou jouw voorkeur uitgaan?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.