Wild chameleon eyeshadow palette Huda Beauty

Van Essence cosmetics had ik deze maand al 4 oogschaduw palette reviews. Maar ook van Huda Beauty heb ik weer een driedelige reeks voor jullie deze maand. Dit keer met de drie nieuwste wild palettes! Als eerste de Wild chameleon eyeshadow palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Huda Beauty wild chameleon eyeshadow palette

Het Huda Beauty Wild Chameleon eyeshadow palette is de eerste van de drie Huda Beauty wild palettes welke ik gekocht heb. Het Chameleon palette is naar mijn mening de rustigste en neutraalste van deze drie. Het palette bevat namelijk een hoop neutrale tinten waarvan 5 kleuren matte zijn en 4 kleuren shimmers zijn. Het Huda Beauty wild chameleon eyeshadow palette is onder andere bij The Beauty Editor te koop voor €29,-

 

Wild chameleonWild chameleonWild chameleonWild chameleon   Wild chameleonWild chameleon

 

Swatches & Make-up look

Ik vind de Huda Beauty palettes toch altijd zo fijn swatchen he! Ook het Wild chameleon palette is weer echt een beauty om te zien! Super fijn ook dat zowel de mattes als de shimmers erg gemakkelijk swatchen. En vooral ook goed gepigmenteerd zijn! UPDATE 03/11/2021 Voor mijn eerste make-up look wilde ik een herfstachtige blend maken. Ik ben rechtsbuiten begonnen met de bruine kleur N4 (matte). Deze ben ik gaan blenden met de aubergine achtige kleur N2 (matte). Welke ik weer ben gaan blenden met de kleur N1 (matte) en vervolgens kleur N8 (matte). Als laatste heb ik de kleur N5 (matte) gebruikt en een kleine touch van de shimmer kleur N3.

Ik vind de kleuren erg fijn om mee te werken, de kleuren zijn goed gepigmenteerd en hebben bijna geen fall-out. Ik ga zeker nog een aantal looks maken met dit palette omdat ik nog een aantal kleuren heel erg graag wil gaan uitproberen. Met de hoofdpijn gaat het weer iets beter, voornamelijk ’s ochtends nog dus ik verwacht de komende tijd alle blogs weer op tijd af te hebben.

 

Wild chameleon  Wild chameleonWild chameleon

 

Wat vind jij van het nieuwe Wild Chameleon palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.