Wilderness eyeshadow palette van Beautybay

Het Wilderness palette van Beautybay was het nieuwste oogschaduw palette. Maar as speaking is momenteel de kerst collectie ook al uitgekomen en een collab eyeshadow palette. Uiteraard heb ik beide weer besteld want ik ben de afgelopen tijd zeker fan geworden van de Beautybay palettes. Maar vandaag dus het wilderness eyeshadow palette, kom je meelezen?

 

Wilderness eyeshadow palette van Beautybay

Het Wilderness eyeshadow palette van Beautybay was een van de nieuwste oogschaduw palettes. Het palette was ook binnen no time uitverkocht maar inmiddels weer op voorraad voor de liefhebbers! Het palette bevat 20 pan oogschaduw met een ruime afwisseling tussen mattes en shimmers. De binnenkant van het palette doet mij ook zeker wel aan het thema Wilderness denken. En de herfstkleuren in het palette zijn ook ideaal voor het jaargetijde waarin het palette uit is gekomen. Vooral de tweede rij (ik ben een groene oogschaduw liefhebber) roept mijn naam. Maar toch kon ik het niet laten om voor mijn eerste make-up look wat anders uit te proberen.

Het wilderness eyeshadow palette is bij Beautybay zelf te koop voor €18,-

 

WildernessWilderness   WildernessWilderness

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Snow, Sky, Ray, Twilight en Ocean. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Forest, Breeze, Mint, Moss en Ivy. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Lime, Leaf, Eucalyptus, Marigold en Fossil. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Poppy, Raw, Heat, Earth en Sunrise.

 

 

Make up look

Voor mijn eerste make up look wilde ik een soort herfst blend maken. Maar eigenlijk zijn het de groene kleuren uit rij twee welke het meeste naar mij schreeuwen. Mijn tweede make up look ga ik dus zeker met deze kleuren maken. Voor deze eerste make up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Raw (matte),  Ivy (matte),  Earth (matte), Eucalyptus (matte), Sunrise (matte), Leaf (matte) en als laatste kleur Lime (shimmer). De kleuren blenden onwijs gemakkelijk en ook mooi met mekaar. Het doet mij zeker wel denken aan de mooie kleuren die de herfst overgang te bieden heeft. Daarnaast is de pigmentatie van het palette gewoon super en is er bijna geen fall out! Wat mij betreft is het Wilderness eyeshadow palette dus zeker weer een aanrader!

 

WildernessWilderness

 

Wat vind jij van het Wilderness palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.