Wilkinson rose gold safety razor testen

Het merk Wilkinson Sword heeft mijn hart wel echt veroverd. Elk nieuw scheermesje bevalt elke keer weer onwijs goed en ik kijk altijd uit naar de nieuwe innovaties van het merk. Dit jaar is dat de prachtige Wilkinson rose gold safety razor… Kom je gezellig meelezen?

 

Wilkinson rose gold safety razor

De allernieuwste update is deze prachtige Wilkinson rose gold safety razor. Het scheermesje doet mij eigenlijk denken aan een ouderwets scheermesje maar dan in een 2023 design… Met deze nieuwe rose gold razor worden zelfs de allerkleinste stoppels meegenomen en dit zonder druk uit te voeren. Wat zijn de voordelen van deze nieuwe innovatie?

Naast dat het scheermesje er natuurlijk prachtig uitziet in de badkamer bevat deze een vlinderopening waarmee je snel, gemakkelijk en veilig je scheermesje kan verwijderen. De mesjes blijven lang scherp en roesten ook niet in de badkamer mocht je deze een tijdje niet gebruiken. Doordat de scheermesjes een single blade hebben worden veel huidirritaties voorkomen, maar krijg je wel hetzelfde gewenste gladde en zachte resultaat.

 

Wilkinson rose goldWilkinson rose gold Wilkinson rose goldWilkinson rose gold

 

Een verpakking van de Wilkinson rose gold safety razor bevat een scheermesje en een case met 10 scheermesjes. Dit voor een prijs van €29,99 bij onder andere de Kruidvat.  Hoe vaak de scheermesjes vervangen moeten worden ligt waarschijnlijk aan de intensiteit van het gebruik. Hier kan ik op het moment nog niets over zeggen of beloven. Maar ik ga ervan uit dat je met deze verpakking wel zeker 1 jaar door zou kunnen. Prijstechnisch is deze nieuwe shaver dus ook wel erg interessant.

Eerlijk gezegd vond ik de mesjes wel wat intimiderend om eerst te zien en vond ik het ook belangrijk om deze gelijk goed op te bergen voor mijn dochter. Maar met wat rustig uitproberen op de benen vind ik het scheermesje toch wel erg fijn werken. Of deze nieuwe mijn favoriet wordt of toch de Wilkinson intuition complete mijn favoriet blijft ben ik nog niet helemaal over uit… Hier wil ik het product graag nog langer voor testen en vergelijken.

 

Wilkinson rose gold Wilkinson rose gold Wilkinson rose goldWilkinson rose gold

 

Zou jij het nieuwste scheermesje van Wilkinson willen uitproberen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.