Beauty,  Lifestyle,  Shoppen,  Skincare

Wilkinson sword intuition F.A.B scheermes

Normaal gesproken zou ik niet zo snel een review maken over een scheermesje, maar dit nieuwe scheermesje van Wilkinson sword Intuition F.A.B verdiend er wel een. Waarom lees je hier verder in de blog.

 

Wilkinson sword intuition F.A.B

Waarom is dit scheermesje dan zo speciaal? F.A.B staat voor Forwards And Backwards, wat inhoud dat het scheermesje zowel heen als weer kan scheren (in beide richtingen dus) zonder het scheermesje daarvoor te hoeven optillen. Bovendien bevat het scheermesje ook nog een gel welke geactiveerd wordt door water waardoor het scheermesje moeiteloos over de huid heen kan glijden.

 

wilkinson sword intuition f.a.b

 

Forwards and Backwards scheren

Vanaf nu is het van beneden naar boven scheren en herhalen verleden tijd. Met deze scheermes kun je alle richtingen in beide richtingen scheren dankzij de opstelling van de scheermesjes. In de bovenste richting zitten drie mesjes en in de tegenovergestelde richting twee scheermesjes. Ook bevat het scheermesje een gel die geactiveerd wordt door water om gemakkelijker over je huid heen te glijden.

 

Mijn ervaring

Ik vind het scheermesje erg prettig in gebruik, het is even wennen dat je nu gewoon heen en weer kan scheren ipv elke keer opnieuw beneden beginnen. Ik vind dat het scheren hierdoor gemakkelijker maar ook sneller gaat en het resultaat is gewoon super natuurlijk. Toch blijft mijn voorkeur wel om sommige zones te harsen ipv te scheren zodat het niet gaat jeuken. Het scheermesje is te koop voor ca €14,- bij oa bol.com hiervoor ontvang je de body en 1 scheermesje. Een verpakking met navul scheermesjes kost ca €15,- hiervoor ontvang je drie nieuwe scheermesjes.

 

wilkinson sword intuition f.a.b

 

Tips voor het scheren

  • Scheer als je net gedoucht heb of nog onder de douche staat
  • Scrub regelmatig je huid
  • Gebruik na het scheren een lotion om irritatie te voorkomen
  • Vervang op tijd je scheermesje

 

Waar gaat jou voorkeur naar uit? Scheren of toch liever waxen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

17 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: