Ik ben eigenlijk een hele lange tijd fan geweest van waxen. Het gebruik van de meeste scheermesjes vond ik vaak pijnlijk of achteraf kreeg ik vaak bultjes en jeuk.  En dan niet te vergeten het af en toe ophalen tijdens het scheren (AU!). Ik kreeg het nieuwste Wilkinson Sword Intuition mesje en ik ben eigenlijk helemaal om. Lees je mee waarom?

 

Wilkinson Intuition complete

Allereerst wat informatie over de Wilkinson Intuition Complete. De zomer komt eraan en dat is meestal ook de periode dat er meer aandacht wordt besteed aan oksels, benen en de zone rondom de bikinilijn. Ik doe dit persoonlijk het hele jaar door en hoewel ik vroeger meer van het waxen was kies ik tegenwoordig toch weer voor het scheren. Eigenlijk mede dankzij dit scheermesje!

 

Wilkinson

 

Het Intuition scheermesje is zo ontworpen dat het niet alleen een mooi design heeft, maar zorgt er dankzij de smallere scheerkop voor dat je makkelijker bij de lastigere plekjes komt. Daarnaast bevat het scheermesje vijf speciale scheermesjes welke rondom een Skin-Protect gel bevatten zodat het scheermesje soepeler in het gebruik is. Met dit nieuwe scheermesje kun jij dus al je zones gemakkelijk scheren zonder irritaties achteraf maar wel een fluweelzacht resultaat.

 

Wilkinson

 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik verbijsterd was over het resultaat! Het scheren ging snel het scheren ging gemakkelijk en ik had achteraf geen irritaties zoals bultjes en/of jeuk. Ik was eigenlijk zo weggeblazen van dit mesje dat ik gelijk naar de DM ben gegaan om een nieuwe scheerkop op voorraad te hebben. Het complete scheermesje is in Nederland te koop voor €14,99 en een navulling van 3 scheermesjes is €15,99. Ja sorry dames maar Oostenrijk is dan toch wel weer een behoorlijk verschil. Het complete scheermesje kost hier bij de DM namelijk €5,45 en het setje met 3 scheermesjes is €10,45.

 

Wilkinson

 

Ben jij team scheren of team waxen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: