Beauty,  Hair,  Lifestyle,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare

Wilkinson Sword nieuwste scheermesje Audrey

Persoonlijk scheer ik mezelf wel wekelijks zowel in de zomer als in de winter omdat ik dit fijn vind. Maar in de zomer is het natuurlijk ideaal om hier net even extra op in te spelen met nieuwe scheerinnovaties zoals de nieuwste Hi Audrey by Intuition. Ik ontving het nieuwste scheermesje samen met twee andere van Wilkinson Sword. Kom je meelezen?

 

Wilkinson Sword Intuition complete

Vorig jaar kwam de intuition complete van Wilkinson Sword uit, ook deze mocht ik toen ontvangen om te testen. En ook in dit pakketje zat deze er weer bij. Hier ben ik echt heel erg blij mee want ik gebruik dit scheermesje nog steeds uiteraard telkens met een nieuwe kop wanneer nodig. Het scheermesje bevat de technologie van de 5 skin perfect mesjes. Deze komen nauwkeurig op moeilijk bereikbare plekken en zorgen voor een gladde huid. Mede dankzij de hydraterende skin perfect gel glijdt het mesje gemakkelijk over de huid waarbij de gel ervoor zorgt dat irritaties voorkomen worden. Het scheermesje is dus eigenlijk ideaal voor de bikinizone maar ik gebruik deze ook voor mijn benen en oksels. Een scheermesje met 1 kop kost €14,99 bij de Kruidvat en een navulling met 3 koppen €15,99.

wilkinson swordwilkinson sword

 

Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care

Het tweede scheermesje welke ik ontving is de Intuition sensitive care.  Dit is eigenlijk een 3 in 1 scheermesje en daardoor heb je ook geen scheerschuim meer nodig. De scheerkop bevat 4 ultradunne mesjes en een beschermende strook om wondjes te verkleinen/voorkomen. Dit scheermesje is eigenlijk ideaal wanneer je wat sneller wilt scheren of weinig hoeft te scheren. Ik heb vroeger soortgelijke scheermesjes geprobeerd en ik vond altijd dat de ”scheerschuim” altijd snel opgaat waar het mesje dan nog goed is. Hier ben ik dus helaas minder fan van. Een scheermesje met 1 kop kost €12,49 bij de Kruidvat en een navulling van 4 scheerkoppen €12,99.

 

wilkinson swordwilkinson sword

 

Wilkinson Sword Hi Audrey

Dan komen we eigenlijk uit bij de ster van vandaag waar de blog eigenlijk voornamelijk omdraait. Het nieuwste Intuition scheermesje Hi Audrey!! De Hi Audrey scheermes heeft 5 scheermesjes en bevat een duo intense gel. Dit zorgt ervoor dat scheermesje zowel soepel over de huid glijdt als dat het serum ervoor zorgt dat irritaties voorkomen worden. Bovendien bevat het scheermesje een soft touch handvat waardoor het comfortabel in de hand ligt. Het handvat is overigens gemaakt van 30% gerecycled plastic en de verpakking van 90% gerecycled materiaal. Uiteraard ziet het scheermesje er ook nog eens supermooi uit en is het een eyecatcher die gewoon gezien mag worden in de badkamer.

De Hi Audrey is exclusief verkrijgbaar bij de Kruidvat en kost €14,99 een navulling met 3 koppen kost ook €14,99.

 

wilkinson swordwilkinson sword wilkinson sword wilkinson sword

 

Welke merk/product gebruik jij het liefste?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: