Er zijn drie nieuwe varianten douchegel uitgekomen bij The Body Shop. Helaas bleek de rode al uitverkocht te zijn, maar de andere twee Winter Jasmine & Warm Vanilla nam ik wel mee. Lees je mee?

 

Winter Jasmine douchegel  – The Body Shop

Winter Jasmine is een van de special editions van The Body Shop voor tijdens de feestdagen. De douchegel bevat onder andere Jasmijn extracten uit India welke voor een heerlijke frisse bloemige geur zorgt. De gehele verpakking, de kleur en de geur brengt mij al helemaal in de kerststemming. Naast deze douchegel zijn er nog een aantal andere Winter Jasmine producten te koop. Zoals de handzeep, handcrème, body scrub, body yoghurt, body butter en de fragrance mist. Ook is deze variant in een aantal geschenkverpakkingen te vinden. Een verpakking van 250 ml kost €7,- bij The Body Shop zelf.

 

winter jasminewinter jasmine winter jasmine

 

Warm Vanilla douchegel – The Body Shop

Een andere special edition is de Warm Vanilla douchegel. De douchegel bevat onder andere Vanille extracten uit Madagaskar. De geur is heerlijk warm maar toch ook zoet en fris. Ook deze variant brengt je zeker alvast in een kerststemming of is misschien juist wel een leuk cadeautje voor de kerst. Van de Warm Vanilla is ook een handzeep, handcrème, body scrub, body yoghurt, body butter en een lip scrub te koop. Ook hier zijn verschillende soorten geschenksets van te koop. Een verpakking van 250 ml kost €7,- bij The Body Shop.

 

 

Er is ook nog een special edition festive berry te koop. Deze bevat onder andere Cranberry olie uit Noord-Amerika. Helaas was deze bij mijn winkel al uitverkocht. Ik zie deze nog wel online dus wellicht dat ik deze nog ga nabestellen met wat andere producten welke ik nog van deze drie edities wil proberen. En wellicht komt de kerstman/kerstvrouw ook nog wat brengen haha!

 

Welke variant zou jouw favoriet zijn?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: