Ik had eigenlijk nog nooit wat bij Wish besteld en hoewel ik er wel regelmatig eens een kijkje op nam en veel voorbij zag komen hoorde ik ook veel negatieve verhalen. Uiteraard tijd om dat zelf eens te testen. Ik bestelde 3 verschillende producten bij 3 verschillende verkopers. Lees je mee?

 

Bestelling 1 – Lippenstifthouder

Het eerste product wat ik bij Wish uitkoos was een lipstickhouder. Deze kun je op verschillende manieren gebruiken staand liggend en je kunt ze ook met mekaar stapelen. Uiteraard heb ik genoeg lipsticks dus extra houders kunnen nooit kwaad. Ik bestelde daarom een setje van drie stuks waarin in totaal 48 lipsticks kunnen. De prijs voor drie stuks was €26,01 en de verzendkosten waren €8,00. Ik ben eerlijk gezegd wel verbaasd over wat sommige verkopers voor verzenden vragen als ik dit bijvoorbeeld vergelijk met Ali Express en andere webwinkels. Achteraf kwam ik erachter dat deze torens dus ook bij de Primark worden verkocht voor veel minder dus dat is dan wel weer een beetje balen.

Verder ben ik wel tevreden met de lipstick torens ze zien er goed uit ik heb ze gestapeld op mekaar en het neemt weinig ruimte in voor veel lipsticks. Wat mij betreft is het op dat punt wel een echte aanbeveling.

 

Wish

 

Bestelling 2 – LED make up lamp

Het tweede product wat ik bestelde was deze LED make-up spiegel. Ik vond deze er echt super goed uitzien op de foto’s en ik was eigenlijk ook wel toe aan een nieuwe. Wat ik een voordeel vond is dat de LED verstelbaar is in verschillende standen en dat het via een touch werkt ipv een aan/uit knopje. Super handig tijdens het make-uppen toch. De spiegel zelf kostte €13,33 en de verzendkosten hier ook weer €8,-

De spiegel zag er in het echt helaas wat minder mooi uit en ook erg fragiel/goedkoop. De touch werkt bij mij helemaal niet goed en daardoor gebruik ik de spiegel nu ook eigenlijk niet. Wat natuurlijk wel erg jammer is.

 

Wish

 

Bestelling 3 – 180 kleurpotloden

Als laatste koos ik deze kleurpotloden uit op waterbasis. Het set van 180 stuks kostte €37,60 en verzendkosten waren €10,- Over dit product ben ik echt onwijs tevreden de verpakking ziet er super uit de kleurpotloden zien er super goed uit. En ze werken ook nog eens top. Uiteraard is het voornamelijk Isabelle welke hier gebruik van maakt maar soms kleur ik natuurlijk weleens mee. Ik zou dit zeker opnieuw aanschaffen mocht het weer eens nodig zijn.

 

WishWish WishWish

 

Heb jij weleens iets op Wish besteld?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 Reacties

  1. Ja soms is het ook echt een bedrog lijkt het goedkoop maar zit de prijs verstopt in de verzending. Ik ga echt veel liever voor Amazon en ali express dan wish

  2. Ik heb net vorige week een account aangemaakt. Ik dacht ook dat de prijzen lager zouden liggen, maar dat valt tegen voor veel dingen. Zo’n soortgelijke lamp trouwens verkopen ze ook bij Action. Ik heb de lampjes nooit aan, want dat is leuk om te zien, maar ze geven amper licht…

  3. Ik heb ook al vaker op Wish besteld. Ben met de meeste producten wel tevreden. Alleen jammer inderdaad van de best hoge verzendkosten. Ik had ook een product wat niet goed werkte en heb dit gemeld, Ik kreeg toen mijn geld terug, dus wellicht dat je dit nog zou kunnen doen? Ik vind in ieder geval dat ze goede klantenservice hebben!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: