Een van de nieuwste Essence collecties is de Wish upon a star collectie. Uit deze collectie was het voornamelijk het palette en de PH reacting lip glow welke mij aanspraken. In deze review vind je beide terug! Kom je gezellig meelezen?

 

Wish upon a star PH reacting lip glow

De Wish upon a star collectie bestaat naast deze PH reacting lip glow en het oogschaduw palette uit deze review ook nog uit een aantal andere producten. Ik heb voor dit keer echt alleen even gekocht wat mij het meeste aansprak. De rest van de collectie bestaat ook nog uit een shimmering body oil, een caring lip balm, nail stickers, een brush duo en een beauty sleep pillow mist. De verpakkingen van de gehele collectie is overigens wel echt onwijs mooi en het past ook echt bij de afgelopen feestdagen.

De lip glow is uitgekomen in een variant N01 Kisses come true! en heeft een advies verkoopprijs van €2,39. De lip glow bevat een lichte/subtiele geur vanille en reageert op de PH waarde van je lippen. Iedereen krijgt dus zijn eigen unieke natuurlijke lipkleur. Mijn eerste indruk van de lip glow is plus punten voor de verpakking zoals ik hierboven ook al zei. Maar ook plus punten voor de gave lip balm zelf met het glas achtige effect. De vanille geur ruik ik zelf niet zo heel erg maar dat maakt het voor mij niet echt minder.

 

wish upon a starwish upon a star wish upon a star

 

Swatch

Ergens vind het kleine kind in mij deze lipsticks altijd onwijs leuk. Bovendien vind ik ze ook gewoon heel erg mooi en subtiel. Eigenlijk gewoon ideaal om onderweg je lippen te verzorgen met een kleine subtiele tint erbij…

 

 

Essence wish upon a star eyeshadow palette

Vervolgens het Essence wish upon a star eyeshadow palette. En voor mij de echte star uit deze collectie. Het oogschaduw palette komt in een soort velvet achtige verpakking en ook dit maakt het gewoon wat een collectie soms nodig heeft om het te willen kopen. De binnenkant is ook erg aantrekkelijk met het stukje tekst en de drie pan welke een ster vorm hebben. Het palette bevat ook voor ieders wil wel iets, een beetje nude, een beetje roze en een beetje bold (bijv de blauwe kleur). Ik ben zeker benieuwd wat ik hier allemaal mee kan gaan maken… Het Wish upon a star eyeshadow palette is onder andere bij Boozyshop te koop voor €7,95.

 

wish upon a starwish upon a star wish upon a starwish upon a star wish upon a star

 

Swatches

De swatches zien er naar mijn mening voor een budget merk palette en een palette voor deze prijs goed uit. Het is bij Essence altijd een beetje een hit or mis maar soms zijn de swatches niet mind blowing maar de ooglook echt waanzinnig. Ik laat mij dan ook zeker nog verrassen…

 

 

Make-up look

Ik wist nog niet helemaal welke kant ik op wilde gaan maar voor deze oud & nieuw look (die ik eigenlijk stiekem later heb gemaakt omdat ik achter liep) zijn de beige en gouden kleuren gewoon ideaal. Ik ben begonnen met een cut crease look en heb daarvoor de matte beige gebruikt uit de tweede rij (derde kleur). Vervolgens heb ik met de shimmer uit de derde rij (ook de derde kleur) een lijn getrokken boven en onder de cut crease. Deze zie je helaas niet zo heel erg goed als dat ik had gehoopt. Om de nieuwjaarslook nog wat extra’s te geven heb ik de gouden shimmer PEACE gebruikt om een lijn mee te trekken boven mijn eyeliner. Uiteindelijk ben ik erg blij met de eerste look en heeft Essence het zeker weer goed gedaan met het wish upon a star palette!

 

 

Wat vind jij van de wish upon a star collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: