Ik ben al een tijdje op zoek naar mijn wonder mascara. Vroeger leek elke mascara wonderen te doen voor mijn wimpers de laatste tijd lijkt geen enkele het echte WOW effect te hebben. Wellicht dat de Wispy mascara van Revolution mijn match is, lees je mee?

 

Wispy mascara

Ik ben gek op Wispy lashes dus de naam van deze mascara trok gelijk mijn aandacht. Het borsteltje is zo uniek gevormd dat het zowel korte als lange borstelharen bevat. Dit zorgt ervoor dat elke wimperhaartje gepakt wordt door de mascara en een mooie ”natuurlijke” look geeft. De Wispy mascara is te koop bij onder andere de Boozyshop voor €5,95

Wist jij al dat de producten van Revolution Cruelty free zijn?

 

WispyWispy WispyWispy

 

Voor-Na foto’s

Ik vond de mascara eigenlijk wel fijn in gebruik het borsteltje is erg prettig om mee te werken. Wel vind ik het voor-na resultaat van mascara erg moeilijk vast te leggen omdat het resultaat in het echter nog mooier was dan op de foto’s. Het is dan ook wel zeker een mascara die ik ”dagelijks” zou gebruiken. De rest van de make-up look is gemaakt met het Lilac you a lot palette van Colourpop. Hier komt eerdaags ook nog een review van online!

 

 

Zou jij de Wispy mascara willen uitproberen? Zo nee, wat is jouw to go mascara?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: