Toen het Witch Side palette uitkwam had ik toevallig net een trip naar Duitsland gepland. In de DM drogerie lag dan ook het allerlaatste palette. Blij dat ik natuurlijk was heb ik het palette thuis gelijk gefotografeerd om te testen, lees je mee?

 

Witch side palette

Het Witch Side palette heeft een bewegende voorkant. Er zijn weinig palettes die dit effect eigenlijk hebben, en de laatste die ik kan bedenken is het Wood you love me palette van Essence. Met het palette heb je de mogelijkheid om voor de goede (lichtere kant) of de slechte kant (donkere kant) te kiezen. Natuurlijk ga ik met beide kanten een make-up look maken, lees je verder mee? Het palette is eerdaags verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €9,99

 

Witch sideWitch side Witch sideWitch side Witch side

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Gloomy, Wicked, Ritual, Talisman en Power. De tweede kleur Wicked is echt WOW, gewoon bizar mooi! De laatste kleur Power is erg mooi zacht. De tweede rij swatches bevat allemaal matte kleuren: Potion, Spell, Supernatural, Wish en Charm. De kleuren swatchen erg makkelijk en ook erg mooi. Ik ben echt weer verbaasd over wat voor moois Essence op de markt heeft gebracht.

Niet te vergeten de laatste rij swatches met de kleuren Shadowy, Haunted, Magic, Amulet en Enchanted. Ook deze kleuren zijn allemaal erg mooi, maar vooral de kleur Haunted trekt mijn aandacht.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Charm, Wish en Power gebruikt. Voor mijn tweede make-up look heb ik de kleuren Spell, Potion en Wicked gebruikt. Het verschil van beide kanten is erg goed te zien. Je kunt er dus echt een aantal kanten met het palette op. De combinatie uit de eerste look gebruik ik in een zachtere versie nu bijna dagelijks. Het palette heeft weinig fall-out alleen met de loose achtige glitters moet je uitkijken! Al met al ben ik erg blij met het palette!

 

 

Wat vind jij van het Witch side palette? Voor welke kant kies jij?

6 Reacties

  1. Ik gebruik ook voornamelijk de ”goede” kant voor dagelijkse looks en de andere kant voor instagram looks

  2. De swatches en looks zijn echt prachtig, geen idee of die nog te krijgen is maar misschien ook maar goed gezien ik nog steeds twijfel of ik hem nodig heb

  3. Ik heb hem ook en is een van m’n faves geworden de laatste weken pak vaak de “goede” kant maar combineer beide kanten ook wel eens

    Mooie looks heb je gemaakt

  4. Toffe looks! Op een of andere manier lukt het mij niet om met dit palette een look te maken

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: