Witching hour palette Colourpop Cosmetics

Het Witching Hour eyeshadow palette van Colourpop Cosmetics is de laatste Colourpop review van deze maand. Inmiddels ben ik ook door mijn nieuwe Colourpop stash heen. Dus een nieuwe Colourpop Haul moet weer even wachten op een goede sale. Voor nu heb ik inmiddels genoeg om mij mee te vermaken, zoals met dit palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Witching Hour eyeshadow palette Colourpop

Het Witching Hour oogschaduw palette van Colourpop is een van de palettes waar ik op eerste slag gelijk fan van was. De binnenkant ziet er echt super uit en heeft naar mening ook veel veelzijdigheid met de neutrale kleuren en fellere kleuren. Ook is de verhouding van 7 mattes en 5 shimmers onwijs fijn om mee te werken. En blijkbaar was mijn gevoel over het palette ook juist want de swatches zijn echt waanzinnig!

 

Witching HourWitching HourWitching HourWitching HourWitching Hour

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: 300 Years, All Hallow’s Eve, Moon is Round en Summon Us. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Under the Ground, Bubble Bubble, Twist the Bones en Circle of Salt. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Green Newt, Life Potion, Hello Billy en Fur Black as Black. Ik ben echt stunned hoe het verschil soms is in kwaliteit van Colourpop palettes. Eigenlijk zien alledrie de rijen er gewoon super goed uit!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Green Newt (matte), Life Potion (matte), Summon Us (matte) en 300 Years (shimmer). Ik wilde als eerste een neutrale make-up look met het palette maken. Hier ben ik erg tevreden over want de kleuren zijn waanzinnig gepigmenteerd en gemakkelijk te blenden. Maarrr de kleuren in het Witching Hour palette trekken zeker ook nog mijn aandacht. Dus ik hoop hier ook eerdaags nog wat meer mee te gaan werken…

 

 

Wat vind jij van het witching hour palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.