Pupa Milano blijft een mooi en goed merk wat ik al gebruikte voordat ik bij hun PR zat. Ik mag nu elke keer kennis maken met een aantal nieuwe producten en toch ben ik elke keer weer verbaasd. Dit keer ben ik vooral benieuwd naar de Wonder Cover concealer. Lees je mee verder?

 

Pupa Wonder cover concealer

Ik was gelijk enthousiast toen ik zag dat Pupa Milano een nieuwe concealer uitbracht de Wonder Cover. Inmiddels heb ik ook al wat resultaten bij collega bloggers gezien en werd ik eigenlijk alleen nog maar enthousiaster. Ik heb voor mijn ”bags” altijd wel een goed dekkende concealer nodig en een zeer lichte kleur omdat ik vrij wit ben.

 

Wonder coverWonder cover Wonder cover

 

Pupa never without palette

Ook kwam Pupa met een nieuw palette uit het Never Without palette. Dit is een all in one face palette met een concealer, een powder, een blush, een bronzer en een highlighter. Eigenlijk een gehele basis wat je nodig heb in 1 palette en daarom ook nog eens super handig om mee te nemen. Zo kun je gemakkelijk op je werk of wanneer het weer mag op je vakantie even alles bijwerken met 1 palette in plaats van 5 losse producten.

 

 

Make-up look

Op de eerste twee foto’s draag ik alleen nog oog make-up, op de derde foto heb ik foundation aangebracht en de concealer. Op de foto is de concealer nog te zien ik heb het gevoel dat deze toch nog iets te donker is voor mijn witte huid. Hierna heb ik de concealer laten baken met een loose powder. En uiteindelijk is op de vierde foto de complete look te zien met de Pupa bronzer, blush en highlighter erbij! Ik ben er uiteindelijk wel tevreden over het eindresultaat is mooi. Dat is uiteindelijk ook waar het om gaat natuurlijk. De highlighter had ik niet verwacht dat deze zo mooi zou zijn eigenlijk en ik vind het nu wel jammer dat hier een kleinere pan van inzit haha.

 

Wonder coverWonder coverWonder coverWonder cover

 

Ben jij al bekend met het merk Pupa? Zoja, wat is jouw favoriete product?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: