Wij vrouwen houden er altijd wel van om regelmatig wat aan de inrichting of decoratie te veranderen. Inmiddels woon ik bijna 2 jaar in deze woning en eigenlijk was ik de witte muren wel wat zat. Ik heb ook altijd wel wat kleur en gezelligs op de muur gehad. Dus tijd voor de kwasten en het gereedschap. Kom je gezellig meelezen?

 

Woonkamer make-over met de Poster Store

Voor mijn woonkamer make-over mocht ik weer wat posters en fotolijsten uitkiezen bij de Poster Store. Elke dinsdag komt er een nieuwe collectie Posters online. Hierdoor is de collectie erg ruim met verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen. Voor ieders wil is er eigenlijk wel iets te vinden. En mocht je nou door het bos de bomen niet meer zien en absoluut geen keuze kunnen maken. Bekijk dan de fotowanden op de website als inspiratie, je kunt zelf de gehele fotowand zoals het voorbeeld bestellen. Maar je kunt ook een aantal posters ervan selecteren. Voordat ik ging bestellen wist ik al een beetje wat ik wilde hebben….

 

Before-After

In de woonkamer had ik onze trouwfoto op een groot canvas hangen, inmiddels is deze foto al 6 jaar oud en ik wilde graag eens iets anders hebben. Omdat ik al een aantal fotowanden in mijn huis hangen heb zoals Isabelle haar slaapkamer fotowand, maar ook bij mijn make-up tafel heb ik een fotowand hangen. Hoog op mijn wensenlijstje stond een poster van een hert, dit omdat ik hier ook wat andere decoratie van in het huis heb. Maar ik wilde ook graag een waterval poster, wij wandelen zelf regelmatig door de Oostenrijkse bergen en bezoeken ook geregeld de grootste waterval in Krimml.

Om de nieuwe woonkamer fotowand wat extra’s te geven besloot ik gelijk om de wand ook een nieuw kleurtje te geven. Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat en mijn bezoek is er ook elke keer weer over te spreken. Naast de woonkamer had ik ook nog twee posters besteld om de kleine muur in de keuken een make-over te geven. Bekijk deze hieronder…

 

Woonkamer make-overWoonkamer make-overWoonkamer make-overWoonkamer make-over

 

Keuken make-over

De wand in de keuken had na 2 jaar ook wel echt een likje verf nodig, en met een witte muur valt dit natuurlijk nog sneller op. Maar ik wilde ook graag twee leuke posters ophangen om de keuken wat meer persoonlijkheid te geven. Bij de Poster Store is het onwijs handig dat je ook verschillende thema’s kan kiezen zoals het thema keuken. Hier vind je allerlei posters welke er geweldig uit zien in de keuken.

Op het moment van mijn Keuken make-over was het winter dus ik wilde ook echt wat winters hebben. Ik heb dus gekozen voor de foto met de lebkuchen en de foto met de warme chocomelk. Want wie houdt daar nou niet van in de winter… En het leuke is dat ik straks in de winter gewoon de twee posters kan vervangen door iets fris en fruitigs.

 

 

Wil je jouw muur ook een make-over geven met zo een leuke posterwand? Gebruik dan mijn code BEAUTYANDLIFE voor 50% korting! De code is geldig vanaf vandaag 4 April t/m 15 April.

 

Welke poster vind jij het leukst?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: