De maand Oktober lijkt wel een hele goede maand van de beautyboxen. Ik was namelijk al blij met de inhoud van de Lookfantastic beautybox. Maar ook de Glossybox is deze maand weer een echte hit! Kom je gezellig meelezen?

 

Written in the Stars Glossybox

Voordat ik de inhoud van de Written in the Stars Glossybox ga bekijken vind ik het ook altijd leuk om te zien wat ik ben misgelopen. Het eerste product is van The Body Shop de nieuwe Edelweiss een cleansing concentraat twv €15,-. Ik heb de Edelweiss collectie al als PR gekregen dus dit vind ik helemaal niet erg. Van het merk Garnier ben ik een honing gember shampoo bar misgelopen twv €4,99. Ik heb hier ooit eens de vloeibare variant van aangeschaft welke nog steeds SLS bevat en daardoor gebruik ik niet meer zo graag deze producten. Of de shampoo bar het ook bevat weet ik niet dat zou ik eens in de winkel moeten kijken.

Van het merk Balea (te koop bij de DM) ben ik een 7 daagse wellness ampullen kur misgelopen. Ik gebruik graag ampullen maar voor de losse verkoopwaarde van €2,95 koop ik het product ook eenvoudig zelf. Vervolgens ben ik van het merk Luna By Luna een brow gel misgelopen. ik heb deze al eens van dit merk gekregen in een Glossybox en was daar erg tevreden over. Maar ik heb nu al een andere brow gel in mijn Glossybox welke ik graag wil uitproberen.

 

Written in the Stars

 

Tibisee bushy brow gel

Met het merk Tibisee ben ik nog niet bekend maar ik gebruik wel altijd graag een brow gel of een brow soap. Ik ben dus zeker wel benieuwd hoe deze gaat bevallen en misschien maakt het mij wel benieuwd naar meer van het merk. De losse verkoopwaarde van de brow gel is €15,-.

 

Written in the Stars Written in the Stars

 

 

Mitchell and Peach face oil

Het merk Mitchell and Peach is mij nog niet bekend maar ik ben wel erg benieuwd naar deze gezichtsolie met onder andere Vitamine E en Vitamine B. Een fullsize verpakking van 20 ml heeft een verkoopwaarde van €47,95. Deze verpakking bevat 10 ml en is dus ca €24,- waard.

 

Written in the Stars

 

Kryolan Faceliner

Het merk Kryolan is mij zeker wel bekend. Ik vind het super leuk om hier steeds meer make-up producten van te ontdekken. Je kon deze Faceliner in een van de 9 verschillende kleuren krijgen. Ik heb een mooie groene kleur gekregen waar ik erg blij mee ben. De losse verkoopwaarde van de Faceliner is €9,80.

 

Written in the Stars Written in the Stars

 

Lavera Re-energizing sleeping cream

Ik ben zo blij dat ik eindelijk eens een fullsize crème ontvangen heb. Heel vaak zag ik in het magazine van oa Lavera of Neutrogena een fullsize crème welke ik dan nooit had. Nu gebruik ik zelf ook heel graag een crème voor het slapen gaan dus ik ben erg benieuwd hoe deze gaat bevallen. De losse verkoopwaarde van de sleeping cream is €11,99 voor 50 ml.

 

Written in the Stars

 

 

Rituals – The Ritual of Kindness love shower foam

Ik vind het altijd super leuk om een product van Rituals te krijgen en zeker als het een fullsize product is. De Rituals of Kindness Love shower foam bevat onder andere een geur van wilde rozen en jasmijn. De losse verkoopwaarde van de shower foam is €9,50.

 

Written in the Stars

 

Welk product vind jij het leukst uit de Written in the Stars Glossybox?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: