Wyoming Winter skincare >Jeffree Star<

In deze eerste Wyoming Winter skincare van Jeffree Star Skin komen drie producten terug. De face oil, de lip oil en de hand salve. Benieuwd? Kom dan gezellig meelezen…

 

Wyoming Winter – Recovery face oil

Het eerste item uit de Wyoming Winter skincare lijn is de Recovery face oil. Allereerst wil ik even wat zeggen over de verpakking deze is namelijk weer prachtig en trekt ook echt het oog. Ook de flacon van de face oil zelf ziet er prachtig uit en voegt zeker een mooie blikvanger toe op jouw skincare plankje. De face oil zorgt ervoor dat de huid weer heerlijk gehydrateerd wordt gecombineerd met de heerlijke geur van vanilla chai tea. Je kunt zowel ’s ochtends als ’s avonds een aantal druppels gebruiken naast je moisturiser voor extra hydratatie. Een flacon van 30 ml kost bij Beautybay ca €30,-.

 

Wyoming Winter skincare Wyoming Winter skincare Wyoming Winter skincare

 

Lip Oil

Ook deze lip oil heeft weer een prachtige verpakking en de blauwe kleur van de lip oil past eigenlijk perfect bij de uitstraling van deze collectie. De lip oil bevat onder andere olijfolie welke voor een ultieme hydratatie zorgt maar ook de lippen lekker zacht maakt. Verder bevat deze nog kamille olie welke vormen van veroudering tegengaat en de aanmaak van collageen stimuleert. De heerlijke grote applicator zorgt voor het snelle aanbrengen van de olie en voelt ook heerlijk zacht. Dit is zeker een olie welke in de winter goed helpt bij kou en de lippen beschermt en verzorgt. De lip oil kost voor een 5 g verpakking ca €20,- bij Beautybay.

 

Wyoming Winter skincare Wyoming Winter skincareWyoming Winter skincare

 

Healing Hand Salve

Het laatste item ben ik ook wel weer heel erg benieuwd naar omdat ik graag hand crèmes gebruik. Soms kan de kou wel behoorlijk inslaan hier in Oostenrijk, dus ik ben erg benieuwd wat deze voor mij de komende winter kan betekenen. De zalf bevat onder andere Jojoba olie en Pomegranaat. Het zorgt ervoor dat de droogste handen weer gehydrateerd worden en het geeft de huid een barrière en bescherming tegen externe invloeden. Een potje van 50 gram kost ca €20,- bij Beautybay.

 

Wyoming Winter skincare Wyoming Winter skincare Wyoming Winter skincare

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.