Bij Xavie sieraden mocht ik een aantal producten uitkiezen. Ik koos voor een ketting, twee armbandjes en een paar oorbellen. In deze blog laat ik alles uiteraard ook even zien. Kom je meelezen?

 

Ketting – Lou zilver

Als eerste koos ik een zilveren ketting uit bij Xavie sieraden. Deze ketting spraak mij voornamelijk aan vanwege de mooie bedel die eraan vast zit. Ook vind ik het fijn dat de ketting vrij lang is (40 a 45 cm). De ketting is van stainless steel en roestvrijstaal en roest of verkleurd daarom niet. Voor mij een absolute pre want anders krijg ik ook uitslag van sieraden. De zilveren ketting Lou kost €14,95, mocht je nou meer van het goud zijn is deze ketting ook in het goud verkrijgbaar!

 

Xavie sieraden Xavie sieraden

 

Oorbellen – Amelie zilver

Vervolgens koos ik een paar zilveren oorbellen uit. De Amelie oorbellen hebben een mooie chique uitstraling en zijn niet te groot, maar ook niet te klein. Ik draag voornamelijk knop oorbellen vanwege Isabelle maar deze zijn ook zeker gemakkelijk draagbaar doordat ze een diameter van 3 cm hebben. Ook deze oorbellen zijn van stainless steel en roestvrijstaal en roesten of verkleuren daarom niet. Helaas prikten deze oorbellen een beetje toen ik ze in had, dit heb ik ook nog nooit eerder met oorbellen gehad dus waar dat precies aan ligt kan ik helaas niet zeggen. Het oorbellen setje Amelie kost €11,95 en ook deze zijn in het goud verkrijgbaar.

 

Xavie sieradenXavie sieraden

 

Armband – Odile zilver

Ik ben helemaal gek op schakelarmbandjes en kettingen sinds kort, ik vind deze trend echt heerlijk. Bij Xavie sieraden hadden ze twee soorten schakelarmbandjes en ik heb beide eigenlijk uitgekozen. Het verschil is hem voornamelijk te zien in de sluiting (zie de foto’s). De voordeel aan schakelarmbanden is dat ze lekker basic zijn, overal mee te combineren zijn en toch een aanwezige uitstraling hebben. De Odile armband is verstelbaar tot 21 cm en kost €9,95. Uiteraard ook in goud verkrijgbaar!

 

Xavie sieradenXavie sieraden Xavie sieraden

 

Armband – Orlane zilver

Ook het Orlane schakelarmbandje nam ik weer in zilver (ik ben persoonlijk echt van het zilver dan het goud!). Maar mocht je liever goud willen is deze uiteraard ook verkrijgbaar. Het verschil tov het Odile armbandje zit hem voornamelijk in de sluiting, dit verschil laat ik straks nog even helemaal onderin zien op de foto’s. Voor de rest zien de armbandjes er eigenlijk identiek uit. Ik draag ze eigenlijk bijna altijd samen en ga eerdaags nog even op zoek naar een leuke bijpassende ketting. Het Orlane armbandje is iets goedkoper deze kost namelijk €8,95.

 

Xavie sieradenXavie sieraden Xavie sieraden

 

Orlane (boven) en Odile (onder)

Xavie sieraden

 

Draag jij graag sieraden? Zoja, welke?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: