Oogpads zijn een van mijn favoriete skincare producten. En eerlijk ik heb ze ook wel echt nodig. Ik heb eigenlijk altijd al wat kringen onder mijn ogen gehad. Sinds ik oogpads gebruik ben ik hier wel dergelijk verschil in gaan merken, dus gebruik ik dit nu op reguliere basis.

 

Yeauty energy elixer

Bij de DM drogerie in Duitsland vond ik twee verschillende oog pads van het merk Yeauty. Ik ben hier zelf nog niet bekend mee maar ze zagen er wel leuk uit en hadden een mooie prijs van €0,99.  De roze oogpads geven een energie boost en bevatten onder andere roze grapefruit, hyaluron en vitamine C.  De pads zorgen ervoor dat je ogen geen of minder huidkringen heeft en geen zwellingen (dikke huid onder de ogen).

 

yeauty

 

Yeauty deep hydration

De blauwe oogpads geven een diepe hydratatie. Deze pads bevatten onder andere aloë vera, hyaluron en vitamine E. Je gebruikt de eye pads door deze op een schone huid aan te brengen. Hierna laat je ze 20-25 minuten inwerken. Beide oogpads zijn maar eenmalig te gebruiken. Ik heb de pads zelf nog in de koelkast bewaard zodat ze nog iets meer verkoelen. Wat ik vooral fijn vond aan de pads is dat ze niet te nat waren en ook geen vieze of vreemde geur hadden.

 

yeauty

 

Ik zou deze pads zeker opnieuw aanschaffen wanneer ik weer in Duitsland bij de DM ben.  Ben je nou benieuwd naar het effect van oogpads? Bekijk dan ook zeker mijn Action komkommer oogpads review met voor-na foto’s.

 

Gebruik jij weleens oogpads? Zoja, welke?

6 Reacties

  1. Wow deze zien er goed uit. En wat een geweldige prijs. Ik ga komende week naar de DM en ga zeker kijken of ik ze ook kan meenemen. Bedankt voor de tip!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: