Het is een tijdje geleden dat ik wat maskers van Yeauty heb gekocht. Maar nu ik deze twee nieuwe varianten zag was ik wel weer erg benieuwd. Ik kocht een nieuw setje eye pad maskers en een sheetmasker. Kom je gezellig meelezen?

 

Yeauty maskers – Eye pad masker

De eerste variant van de Yeauty maskers is de eye pad mask. Ik heb al eerder de roze en blauwe variant hiervan uitgeprobeerd. Maar deze voor mij nieuwe in het paars ziet er ook erg leuk en fijn uit. Deze paarse variant zou de gevoelige huid onder de ogen een luxurious lifting effect geven. Het masker bevat onder andere Peptide, Hyaluron en Vitamine A. Deze ingredienten staan erom bekend fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Bovendien zorgt het voor een intensieve hydratatie.

Hoe gebruik je eye pads? Breng de masker aan op de huid onder de ogen (de smalle kant bij de neus en de brede kant aan de buitenkant). Hierna hoef je het alleen 20 a 25 minuten te laten intrekken. Voor het verwijderen kun je altijd het resterende serum nog wat inmasseren/inkloppen. Maar meestal zijn ze bij mij wel helemaal opgedroogd en is alles ingetrokken. Kleine tip! Leg de eye pads de dag voor gebruik even in je koelkast of bewaar ze in je beauty fridge (mocht je die natuurlijk hebben). Dit zorgt voor een nog beter effect! De eye pads hebben een prachtig prijsje van maar €0,95 bij de DM (Oostenrijk).

 

Yeauty maskers

 

Yeauty maskers – energy elixer sheetmasker

Een sheetmasker van Yeauty had ik nog niet uitgeprobeerd en hoe leuk ziet dit roze sheetmasker er dan ook uit! Het Energy elixer sheetmasker zorgt ervoor dat de vermoeide huid weer gaat stralen. Het serum doordrenkt de huid waardoor de huid goed gehydrateerd wordt en weer fris en stralend is na het gebruik. Hoe gebruik je het masker? Breng een masker altijd op een vooraf gereinigde huid aan. Je vouwt het masker voorzichtig uit mekaar en brengt het daarna aan op de huid. Na 15 a 20 minuten kun je het masker verwijderen en het resterende serum inmasseren/inkloppen. Let op reinig je gezicht niet na het verwijderen zo kan het masker nog zijn werking doorzetten! Het masker is voor eenmalig gebruikt! en kost maar €0,95 bij de DM (Oostenrijk).

 

Yeauty maskers

 

Ben jij al bekend met het merk Yeauty?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: