Deze mascara zat in de afgelopen Bluxbox en ik was er gelijk erg benieuwd naar. Het klinkt misschien raar maar sinds mijn zwangerschap lijken de meeste mascara’s niet meer voor mij te werken waar ik eerst onwijs mooie volle wimpers had met al een laag mascara.

 

yves rocher yves rocher

Yves Rocher – Feel stronger volume mascara

Deze Yves Rocher mascara zou vollere en langere wimpers geven voor een intense oogopslag. De meeste mascara’s zijn gericht op volume of op lengte maar deze mascara zou allebei bieden! Door de intense en dikke zwarte volume met oa bamboevezels wordt elk wimperhaartje meegepakt en voorzien van een mooie laag. De gegolfde vezels en verdeling van de borstel zorgt ervoor dat het goed egaal gehecht wordt aan de wimpers.

De mascara bevat GEEN alcohol, siliconen en/of parfum!

 

yves rocher yves rocheryves rocheryves rocher

 

Voor-na foto’s

Ik laat zowel het voor-na effect zien met de ogen open als de ogen gesloten. Op de voor foto met mijn ogen gesloten zie je dat ik al best wel een mooie bos wimpers van mijzelf heb, maar deze zijn wel erg blond. Helaas vond ik de mascara een wat klonterig effect geven wat wel erg jammer is want de dekking was wel erg mooi met maar een laag. Op de na foto’s kun je dit (verschil) ook wel erg mooi zien!

 

Helaas lijkt deze mascara dus niet voor mij te werken en ga ik weer verder op zoek naar een mascara welke mij past. Ook zit ik er weer over na te denken om eventueel wimperextensions te nemen. Maar dit kost wel weer veel tijd en geld vergeleken met mascara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De mascara is te koop bij Yves Rocher voor €19,90 en momenteel in de aanbieding voor €12,90. Verzending is gratis vanaf €25,- en bij elke bestelling krijg je een leuk cadeautje.

 

Wat heeft jullie voorkeur mascara of wimperextensions? Welke mascara is jullie favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: