Allereerst wil ik even een terugblik nemen op mijn jaar als ambassadrice van Yves Saint Laurent. Ik heb dit jaar in totaal vier producten mogen ontvangen voor een review. Als eerste ontving ik de Yves Saint Laurent Touche Eclat, de Yves Saint Laurent mascara welke ik ontving was ik wat minder enthousiast over. Daarin tegen vond ik de Yves Saint Laurent tatouage couture matte stain lipstick weer super! Het laatste product wat ik heb mogen is de Yves Saint Laurent all hours foundation.

 

Yves Saint Laurent all hours foundation

De Encre de Peau All Hours foundation belooft een dekkende foundation die dag en nacht (24h) houdt. Door de langhoudende formule hoeft de foundation gedurende de 24h niet bijgewerkt te worden. De foundation is bovendien ook bestand tegen warmte en is ook nog eens waterproof. Door de hoge concentratie van de pigmenten zou de foundation een egale hoge dekking geven. Ook bevat de foundation een zonbeschermingsfactor, beschermt het tegen externe invloeden en is het geschikt voor alle huidtypes.

 

all hours foundation all hours foundation

 

Het eerste wat mij eigenlijk opmerkte aan de foundation is dat ik een alcohol geur rook. Ik zag dan ook dat dit als derde op de ingrediënten lijst stond, dit vind ik helaas dus wel een minpuntje aan deze foundation. Wat ik wel positief opmerkte is dat je vrij weinig van de foundation nodig heb en dat de foundation inderdaad een goede dekking heeft. Of het echt 24h houdt vind ik wat lastig beoordelen omdat ik make-up niet 24h draag. Hier ga ik dus geen uitspraak over doen.

 

all hours foundation all hours foundation

 

Make-up look

Voor de make-up look heb ik op een gezichtshelft de foundation gebruikt en aan de andere kant alleen de oogschaduw en mascara. De foundation kleur die ik gebruikt heb is B10.

 

Met foundation

 

Zonder foundation

 

all hours foundation
Links met foundation, rechts zonder foundation

 

De foundation is oa te koop bij de Douglas voor ca €50,-

Zie jij op het eerste blik aan welke kant ik de foundation gebruik?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

12 Reacties

  1. Het ziet er mooi natuurlijk uit. Dat er alcohol in zit zou voor mij een reden zijn het toch niet aan te schaffen. Mijn huid reageert daarop met grote rode vlekken

  2. jammer dat je inderdaad de alcohol ruikt, maar hij ziet er wel mooi uit. Ik ga eens kijken of hij er ook is in mijn kleur, aangezien dat altijd een probleem bij mij is

  3. ik heb nog nooit in mijn leven foundation gebruikt, ik zou eerlijk gezegd niet weten waarom ik dat zou doen…

  4. Ik gebruikte hiervoor nooit foundation. Sinds ik de Flash-Nude lijn van Filorga heb ontvangen en getest, gebruik ik het steeds regelmatiger. Ook ik houd van ‘au naturel’ en ik breng dan ook (veel) minder aan dan de MUA bij mij had aangebracht. Ik vind het er wel mooi uitzien bij je, en dat is ook doordat ik het bijna niet zie (maar het er wel egaal uitziet).

  5. Je kunt het wel zien, maar ik hou van a naturele. Een blush en wat oogschaduw oké, maar met foundation heb ik niet.

  6. Ziet er goed uit. Foundation is één van de weinige dingen die ik gebruik qua make-up, met name om alle rode vlekken in mijn gezicht te verbergen.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: