Beauty,  Make-up,  Shoppen

Yves Saint Laurent Beauté – Touche éclat

Alweer een poos geleden melde ik mij aan via Glamour om beautylover te worden van Yves Saint Laurent Beauté. Met hoge spanning opende ik de Glamourmail, om vervolgens te lezen dat ik een van de gelukkige 250 deelnemers was. Voor de komende maanden mag ik mij dus officieel ambassadrice/beautylover van Glamour x Yves Saint Laurent Beauté noemen.

 

yves saint laurent touche eclat

 

Het eerste product wat ik ontving was de Touche éclat

De Touche éclat is voor verschillende resultaten te gebruiken. Het product is in de vorm van een pen, waarmee je een aantal keer moet klikken om het product op de borstel te krijgen. Zo kun je de pen onder andere gebruiken om:

  • Donkere delen op je gezicht te herstellen (bijvoorbeeld onder je ogen)
  • Als highlighter (midden van je voorhoofd, je neusbrug, het puntje van je kin en je jukbeenderen)
  • Als primer, breng het aan op je oogleden, onder je wenkbrauwen en op de binnenhoeken van je ogen.
  • Voor vollere lippen, door de contouren te omranden met de pen en vervolgens je lippenstift aan te brengen.

 

yves saint laurent touche eclat

yves saint laurent touche eclat

 

De Touche éclat bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Cyclopentasiloxane * Talc * Glycerin * Paraffinum Liquidum * Mineral Oil * Dimethicone * Propanediol * Pentylene Glycol * Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone * Silica Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer * Sodium Chloride * Caprylyl Glycol * Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone Propylene Glycol * Tocopheryl Acetate * Disteardimonium Hectorite * Tetrasodium Edta * Triethoxycaprylsilane * Aluminia * Lauroyl lysine * Propylene Carbonate * Isostearyl Alcohol * Titanium Dioxide * Silica Silylate * Dodecene * Poloxamer 407 * Dipropylene Glycol * Phenoxyethanol * Biosaccharide GUM-1 * Calendula officinalis Flower Extract * Ruscus Aculeatus Root Extract * Sodium Citrate * Tocopherol *

 

Kan eventueel ook nog de volgende ingrediënten bevatten:

CI-77891 Titanium Dioxide * CI-77491 * CI-77492 * CI-77499 Iron Oxides * CI-77163 Bismuth Oxychloride *

Mica *

 

yves saint laurent touche eclat

 

De Touche éclat is o.a. te koop bij de Douglas voor €40,75 en is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • 01 Rose Lumière
  • 1.5 Radiant Silk
  • 02 Ivoire
  • 2.5 Lumiére Vanille
  • 03 Pêche Lumière
  • 05 Miel Lumiére

 

Ik heb de pen gebruikt voor de donkere delen onder mijn ogen

Ik heb altijd al best wel veel last gehad van kringen/wallen onder mijn ogen en wat donkere vlekjes, waar ik zonder foundation ook altijd erg onzeker over ben. Een klein beetje concealer doet gelukkig vaak wel wonderen dus ik was erg benieuwd naar deze pen. In eerste instantie dacht ik dat de kleur toch niet helemaal bij mijn huid zou matchen, maar van het resultaat was ik uiteindelijk toch wel verbaasd. Ik heb de Touche éclat als een driehoekje onder mijn ogen aangebracht en daarna met een foundation kwast zachtjes ”ingemasseerd”. Hieronder kun je het resultaat zelf zien, boven de voor foto en onder de na foto.

 

yves saint laurent touche eclat

 

Wat vindt jij van de Touche éclat pen?

logo1

Deze blog bevat samples, de inhoud is echter wel naar mijn mening geschreven.

Ik zou het leuk vinden, als je een reactie op mijn blog achter laat.

23 Reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: