Beauty,  Make-up,  Shoppen

Yves Saint Laurent Tatouage Couture Matte Stain Lipstick

Dit is het tweede product wat ik mag ontvangen namens Glamour als een van de 250 ambassadrices van Yves Saint Laurent Beauty en als Glamourbeautylover. De vorige keer kreeg ik de Yves Saint Laurent Touche Eclat.

 

Yves Saint Laurent Tatouage Couture Matte Stain Lipstick

Het tweede product wat ik heb ontvangen is de yves saint laurent tatouage couture matte stain. De lipstick is in een liquid vorm en heeft een hoge pigmentatie en de kleur zou tot 8 uur moeten blijven zitten. De kleur die ik heb ontvangen is No16 Nude Emblem waar ik erg blij mee was omdat ik qua lipstick erg van de nude kleurtjes hou.

 

yves saint laurent tatouage couture matte stain

 

Zoals elk product van Yves Saint Laurent heeft ook deze lipstick weer een prachtige luxueuze uitstraling

Het design is echt gewoon to die voor, het flesje is gewoon prachtig en de gouden verpakking is ook al een feestje om te kopen en/of krijgen. De liquid lipstick heeft een wat apart kwastje om het aan te brengen, maar uiteindelijk bevalt het eigenlijk wel. De lipstick is erg gemakkelijk in aanbrengen in een laag geeft het een zeer goede dekking welke matte opdroogt. De lipstick blijft mij gerust 6 tot 8 uur zichtbaar, maar een maaltijd overleeft deze lipstick niet altijd. Wel is het weer gemakkelijk de lippen bij te werken na een lichte vervaging.

 

yves saint laurent tatouage couture matte stain

 

De lipstick is wat aan de prijzige kant, dus is het dit ook waard?

De lipstick is bij oa de Douglas verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren voor ca €39,- per stuk. Als ik het product niet zou kennen zou ik misschien wat terug deinzen voor deze prijs. Nu ik de lipstick eenmaal een tijd gebruik, en standaard mee heb in mijn tas zou ik deze lipstick zeker nog eens aanschaffen. Ik het ook leuk om wat afwisseling in mijn make-up te hebben tussen low budget merken en high priced merken.

 

yves saint laurent tatouage couture matte stain

 

Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd, zou jij de lipstick zelf willen proberen voor de prijs van €39 euro?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

24 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: