Dit is het tweede product wat ik mag ontvangen namens Glamour als een van de 250 ambassadrices van Yves Saint Laurent Beauty en als Glamourbeautylover. De vorige keer kreeg ik de Yves Saint Laurent Touche Eclat.

 

Yves Saint Laurent Tatouage Couture Matte Stain Lipstick

Het tweede product wat ik heb ontvangen is de yves saint laurent tatouage couture matte stain. De lipstick is in een liquid vorm en heeft een hoge pigmentatie en de kleur zou tot 8 uur moeten blijven zitten. De kleur die ik heb ontvangen is No16 Nude Emblem waar ik erg blij mee was omdat ik qua lipstick erg van de nude kleurtjes hou.

 

yves saint laurent tatouage couture matte stain

 

Zoals elk product van Yves Saint Laurent heeft ook deze lipstick weer een prachtige luxueuze uitstraling

Het design is echt gewoon to die voor, het flesje is gewoon prachtig en de gouden verpakking is ook al een feestje om te kopen en/of krijgen. De liquid lipstick heeft een wat apart kwastje om het aan te brengen, maar uiteindelijk bevalt het eigenlijk wel. De lipstick is erg gemakkelijk in aanbrengen in een laag geeft het een zeer goede dekking welke matte opdroogt. De lipstick blijft mij gerust 6 tot 8 uur zichtbaar, maar een maaltijd overleeft deze lipstick niet altijd. Wel is het weer gemakkelijk de lippen bij te werken na een lichte vervaging.

 

yves saint laurent tatouage couture matte stain

 

De lipstick is wat aan de prijzige kant, dus is het dit ook waard?

De lipstick is bij oa de Douglas verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren voor ca €39,- per stuk. Als ik het product niet zou kennen zou ik misschien wat terug deinzen voor deze prijs. Nu ik de lipstick eenmaal een tijd gebruik, en standaard mee heb in mijn tas zou ik deze lipstick zeker nog eens aanschaffen. Ik het ook leuk om wat afwisseling in mijn make-up te hebben tussen low budget merken en high priced merken.

 

yves saint laurent tatouage couture matte stain

 

Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd, zou jij de lipstick zelf willen proberen voor de prijs van €39 euro?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

24 Reacties

 1. Ik ben nu wel heel benieuwd naar hoe hij op je lippen staat, daar ben ik altijd het meest nieuwsgierig naar

 2. De kleur vind ik erg mooi. Wel wat aan de prijs.. Weet nier of ik dat er voor zou willen betalen.

 3. Snap ik wel ja maar ook zonder functie is het leuk om jezelf eens met een high brand te verwennen of cadeau te krijgen misschien wel.

 4. De prijs is idd wat hoog. Ik zou deze niet snel gekocht hebben maar nu ik m ken nog wel een keertje kopen als deze op is.

 5. Het is eigenlijk ook een nude kleur dat zie je op de eerste foto het beste de andere foto’s lijkt de lipstick wat roder.

 6. Klopt de prijs is idd wat hoog maar ik vind het zelf wel leuk wat af te wisselen met high brand merken en budget merken.

 7. De kleur is wel wat meer nude op de eerste foto zie je dat het beste de andere twee foto’s lijkt de lipstick wat roder.

 8. Ik zal nog een foto op instagram uploaden waarop ik de lipstick op heb. Ben al een tijdje geveld door de griep vandaar geen lipswatch.

 9. Die kleur is heel tof! Ben wel benieuwd hoe het je staat. Voor de prijs zou ik ‘m zelf niet kopen.

 10. als het echt een hele goede lipstick is zou ik het wel overwegen en YSL is wel echt een heel goed merk!

 11. Ooh ziet er me een mooie lipstick uit! Ik zou niet zo snel voor rood kiezen, maar wel voor een neutralere kleur. Ik heb hem al enkele keren voorbij zien komen en ik ben fan!

 12. De prijs is pittig, maar het is best een mooie lipstick. Ik heb ‘m in het roze en ben er erg blij mee. Ik vind ze qua textuur fijner dan de gemiddelde liquid lipstick.

 13. Ik vind hem wel heel gaaf, maar 39 euro is wel heel veel geld. Ik denk dat ik dat niet over mijn hart kan verkrijgen om dat te kopen.

 14. Nee die prijs is voor mij te hoog voor een lippenstift. Maar als je bijvoorbeeld een representatieve functie hebt, is zo’n lippenstift denk ik wel handig.

 15. Hoewel de lipstick van Yves Saint Lairent er echt prachtig uitziet zou ik zelf hem niet direct kopen voor die prijs. De reden is dat ik vooraf niet weet of het product mij bevalt. Vele lippenstiften voelen droog aan op mijn lippen. Als het product goed zijn werk doet dan zou ik het zeker overwegen.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: