Beauty,  Gastblogger,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare

Zesty Lemon | The Body Shop | Review

Als het gaat om verzorgingsproducten gaat mijn voorkeur altijd uit naar fruitige zoete of frisse geuren. De nieuwe Zesty Lemon van The Body Shop is dan ook echt voor mij gemaakt. Tamara was zo lief dat ik deze mocht reviewen dus dat gaan we vandaag doen.

De zomercollectie bevat dit jaar twee lijnen. De Zesty Lemon en de Cool Cucumber beide frisse zomergeuren als je het mij vraagt. Tamara schreef de review van de Cool Cucumber al, ik neem je vandaag mee met de Zesty Lemon.

Zesty Lemon | Body Yoghurt

 

Zesty Lemon

 

Ik ben heel erg fan van gelachtige texturen omdat die lekker verkoelend zijn en snel intrekken. De body yogurts van The Body Shop hebben deze textuur en is ideaal voor elk seizoen. Smeren en het trekt al in en je kan je kleding aan. De Zesty Lemon body yoghurt ruikt dan ook echt naar vers gesneden citroenen, super lekker.

 

Zesty Lemon

 

De body yoghurt werkt 48 uur lang vochtregulerend. Alle Zesty Lemon producten bevatten extract van citroenen die te knobbelig zijn om verkocht te kunnen worden, dit vind ik echt super goed zo gooien we niks weg! In een potje zit 200 ml en hij kost 10€

Zesty Lemon | Shower Gel

 

 

Met deze shower gel ben je gelijk weer helemaal fris en fruitig, en als je hem in de ochtend gebruikt helemaal wakker. Want ook de shower gel ruikt naar vers gesneden citroenen. De shower gel is super zuinig in gebruik zoals altijd omdat die lekker goed schuimt waardoor je gewoon minder nodig hebt. Na gebruikt is je huid lekker schoon en fris zonder trekkerig aan te voelen. De Zesty Lemon shower gel komt in een 250 ml flesje en kost 7€.

 

Zesty Lemon

Zesty Lemon | Exfoliating Gel Body Scrub

 

Van alle drie de producten ruikt deze het allersterkste naar citroenen. Ik vind het niet erg, ik hou van citroenen! Deze scrub is super zacht en ook erg licht. Op een milde wijze verwijderd hij je dode huidcellen, iets wat ik in de zomer toch een extra fijne stap vindt na buiten geweest te zijn in de zon. Na gebruik is mijn huid lekker zacht en glad. De Zesty Lemon Exfoliation Gel Body Scrub komt in een potje van 250 ml en kost 18€

 

Zesty Lemon

Mijn mening

Ik ben super enthousiast over deze lijn. Ik wacht echt al jaren op een nieuwe lemon lijn van The Body Shop en stiekem hoop ik dat ze weer met een soortgelijke vaste lijn gaan komen. De verpakking is ook echt super leuk en zomers, perfect voor deze speciale editie. Mocht je nog niks geprobeerd hebben dan raad ik je wel echt aan om iets te gaan halen, je krijgt er geen spijt van.

Welk product zou jij willen proberen?

Beautifuldisaster.nl | @beautifuldisasternl

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet!

4 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: