De producten van Ziaja test ik altijd graag. Een tijdje geleden schreef ik al een review over de Natural olive producten, welke inmiddels bijna helemaal leeg zijn. Dus je kunt wel zeggen dat ik er tevreden over ben. Ziaja heeft laatst een nieuwe lijn uitgebracht de geitenmelk lijn. Hiervan heb ik twee producten uitgekozen welke mij interessant leken: De body butter en het haarmasker met keratine.

 

geitenmelk

 

Ziaja geitenmelk haarmasker met keratine

Dit geitenmelk masker is een herstellend masker welke voor droog en futloos haar is. Het masker bevat keratine en geitenmelk proteïne welke ervoor zorgt dat het haar een betere structuur krijgt en meer flexibel wordt. Ook zorgt het ervoor dat het de zachtheid weer herstelt en het haar een mooie glanzende look geeft. Je gebruikt het masker op vochtig haar en masseert het goed in, vooral in de punten. Na 3 tot 5 minuten spoel je het masker weer goed uit.

Het masker heeft een mooie dikke en stevige structuur waardoor het aanbrengen erg makkelijk gaat. Het masker zorgt er niet voor dat mijn haar zwaarder wordt, het maakt het juist veerkrachtiger. Tijdens mijn zwangerschap merkte ik dat mijn haar wat doffer werd, dit masker gaat dat zeker tegen. Het masker is hier te koop per pot van 200ml voor €2,99.

 

geitenmelk

 

Ziaja geitenmelk body butter

Zoals jullie weten uit mijn andere reviews ben ik gek op bodylotions, bodybalms en body butters, dus ook deze moest ik natuurlijk uitproberen. Deze body butter met geitenmelk vult het tekort aan vetten aan voor de natuurlijke bescherming van huid. Daarnaast zorgt het ook voor een betere elasticiteit en voelt de huid weer zacht aan. De body butter is geschikt voor een normale, een droge en een zeer droge huid.

Ik vind de body butter erg fijn uitsmeren, op de plekken waar ik een erg droge huid had merkt ik dat de crème snel intrekt en dat de droogheid wat minder is geworden na een aantal dagen gebruik. Na het insmeren kan ik mij gelukkig snel aankleden zonder dat ik nog een vettige of plakkerige laag heb. Het ruikt ook nog eens lekker neutraal dus mocht je niet van creme’s houden met een sterke geur erin, zou ik deze body butter zeker aanbevelen. De body butter is te koop voor €5,69 per pot van 200 ml.

 

geitenmelk

 

Ben jij al bekend met de producten van Ziaja?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

9 Reacties

  1. Ik ken het merk Ziaja helemaal niet. Maar dat haarmaskertje wil ik wel eens proberen. Voor de prijs hoef je het niet te laten zo te zien.

  2. Hmm, ik denk niet echt dat het iets voor mij zou zijn, ik hou sowieso niet van smeersels. Maar ik vind het wel leuk dat er toch steeds weer wat nieuws wordt bedacht. Het merk ken ik sowieso niet.

  3. Hmmmm, klinkt als een goede tip om een verloren zondag eens te proberen, zo’n haarmasker! GA ik zeker doen. Ook niet overdreven duur. Dank je wel voor de tip!

  4. Ik ken dit niet… Zelf doe ik altijd arganolie in mijn haren als ze heel droog worden. Het wordt dan weer heerlijk zacht en kan er weer een tijdje tegenaan.

  5. Ik ken dit merk nog niet. 🙂 Ik gebruik kokosolie in mijn haar. 😀 Daar wordt het super zacht van en zelfs de kapper merkte op dat mijn haar echt vooruit gaat. 😀

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: