Beauty,  Gezondheid,  Lifestyle,  Shoppen,  Skincare

Ziaja natural olive gift set

Van Ziaja mocht ik weer een aantal producten uitzoeken voor een review. De eerste producten die ik voor Ziaja getest heb bevielen mij erg, dus ik was dan ook zeker benieuwd naar deze nieuwe producten. Ik heb oa gekozen voor een natural olive giftset, maar ook een aantal producten uit de geitenmelk collectie. Van de geitenmelk producten zal nog een aparte review verschijnen.

 

Natural olive shower gel

Het natural olive gift set bestaat uit drie producten: Een natural olive shower gel (500 ml), een natural olive body lotion (400 ml) en een natural olive hand crème (80 ml). De shower gel bevat olijf olie en D-panthenol om de huid te verzachten en intensief te verzorgen. Het product moet zachtjes ingemasseerd worden zodat er een schuim ontstaat en daarna grondig worden afgespoeld. De geur van de shower gel is in ieder geval al veelbelovend.

 

olive

 

Natural olive body lotion

De producten zijn natuurlijk heerlijk om met elkaar te combineren, zo kun je de body lotion na het douchen gebruiken. De water-olie formule zorgt ervoor dat je huid er zichtbaar zachter uitziet maar ook zo voelt. De body lotion moet ingemasseerd worden en vervolgens in laten trekken tot het volledig geabsorbeerd is.

 

olive

 

Natural olive hand crème

Als laatste de hand crème. Ik ben gek op hand crème zeker in de herfst/winter periode zijn mijn handen altijd erg droog. De natural olive hand crème zou de handen intensief verzorgen en verzachten en verstevigd een droge tot zeer droge huid. Daarnaast helpt de hand crème ook om de nagels te versterken en werkt het preventief tegen splitten en afbreken.

 

olive

 

Mijn ervaring

Ik heb alle producten nu ruim twee weken in gebruik. De douchegel en bodylotion gebruik ik tijdens/na het douchen en de hand crème heb ik elke dag in gebruik gehad. Ik vond de douchegel erg fijn in gebruik. De geur is heerlijk, maar ik vind het persoonlijk ook erg fijn als een douchegel goed schuimt wat ook het geval was. Na het douchen gebruik ik de bodylotion, ik vind het erg fijn dat het een pompje heeft ipv een deksel of dop. Dit maakt het lekker gemakkelijk om te doseren maar ook blijft de rest van de fles lekker schoon. De bodylotion smeert lekker goed in. Een voordeel vond ik dat mijn huid er lekker gehydrateerd uit zag, maar niet meer vettig aanvoelde om mij daarna aan te kleden zonder te plakken.

De hand crème is hier in het huis absoluut een toppertje, zowel mijn man als ik gebruiken de hand crème dagelijks. Of het echt helpt tegen splitten/afbreken kan ik niet beoordelen omdat ik mijn nagels altijd al goed verzorgd. Maar de hand crème werkt zeker tegen een droge huid.

 

Het natural olive giftset heeft een leuk prijsje voor €8,99 dus ben je nog op zoek naar een cadeautje voor de komende feestdagen zou ik dit setje zeker aanraden om te geven of natuurlijk om te vragen.

 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

30 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: