Ik leer de laatste tijd steeds meer producten van Ziaja kennen en ook steeds meer producten komen in mijn favorieten lijstje terecht. Een tijdje geleden schreef ik al over het Natural olive set en een aantal producten met geitenmelk erin. De producten in deze blog zijn lekker fris en bevatten orange en acai berry!

Ziaja orange body scrub

De orange body scrub van Ziaja beloofd de dode huidcellen te verwijderen, de bloedsomloop en zuurstofhoudende huidcellen te verbeteren en de natuurlijke glad en zachtheid van de huid te herstellen. Je gebruikt de scrub 2 a 3 keer per week door het met cirkelvormige bewegingen op een vochtige huid aan te brengen. Hierna kun je het gemakkelijk afspoelen met warm water. Ik gebruik de scrub zelf onder de douche.

 

orange scrub orange scrub

 

Ik gebruik de scrub over mijn hele lichaam maar besteed altijd wat extra aandacht aan mijn buik. Mijn buik heeft behoorlijk wat striae tijdens de zwangerschap opgelopen. Nu geloof ik niet dat er wonderproducten tegen striae zijn, maar ik merk wel zeker verbetering sinds ik het product gebruik. Niet te vergeten de scrub heeft een heerlijke sinaasappelgeur!! Een pot van 200 ml kost bij Ziaja €5,99

 

orange scrub

 

Ziaja Acai bessen gezichtsscrubgel

De Acai bessen gezichtsscrubgel van Ziaja belooft de huid zachtjes te reinigen, de opperhuid te exfolieeren en de huid weer glad en gehydrateerd te maken. Je kunt de gezichtsscrubgel dagelijks gebruiken. Ik breng het product met mijn vingertoppen aan (zodat er weinig druk is) en maak hierbij de cirkelvormige bewegingen welke bij scrubben wordt aangeraden. Hierna laat ik het product eventjes intrekken voordat ik het met lauwwarm water afspoel.

 

 

Ik vind de tube erg fijn in gebruik, en ook hygiënischer dan een pot (omdat het op het gezicht gaat). Na het gebruik merk ik dat mijn huid zachter is. En nu ik het product al meer dan 1 maand gebruik vind ik mijn huid ook gladder geworden. Ik zou het product zeker zelf weer aanschaffen. Een tube van 200 ml kost bij Ziaja €4,89

 

Scrub jij je gezicht of lichaam wel eens?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 Reacties

  1. Ik scrub me eigen niet zo vaak meestal als ik het doe dan doe ik het in de sauna 🙂 maar ik zou het wel eens wat vaker moeten doen.

  2. Eigenlijk nooit, hoewel ik denk ik mijn benen echt eens moet doen.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: