Ik mocht weer aan aantal fijne producten van Dermasence uitproberen en ben eigenlijk steeds meer fan te worden van het merk. Gelukkig is het ook gemakkelijk te verkrijgen in Oostenrijk want deze twee producten zou ik zeker opnieuw willen aanschaffen. Lees je mee?

 

Zincutan repair mousse Dermasence

Het eerste Dermasence product is de Zincutan repair mousse. Deze mousse is een lichte repairschuim voor de verzorging van een geïrriteerde en/of acne huid. Het bevat onder andere Zink en Panthenol welke het regeneratieproces ondersteunen. Je gebruikt de Zincutan door een tot twee maal per dag de grote van een hazelnoot aan te brengen op de plekken. Ik gebruik de Zincutan zelf op een paar plekjes van mijn psoriasis net aan de rand van mijn hoofdhuid met de haarlijn. In de loop van de jaren heb ik hiervoor veel verschillende producten gebruikt. Maar helaas zijn veel medicijnen ook veel te agressief hiervoor waardoor het is gaan ”branden”. Daardoor gebruik ik nu liever mildere producten welke zo verkrijgbaar zijn zoals Dermasence.

 

ZIncutanZIncutan ZIncutan

 

Aloe vera cooling mask

Naar het tweede product was ik het meest benieuwd, hoe kan dat ook anders dan dat het een masker is. Al heb ik een klein foutje hierin gemaakt ik zag later pas dat het echt voor het gezicht bedoeld was en heb het ook als voetenmasker gebruikt haha. Maar goed het Aloe vera active gel verkoelende masker bevat een hoge percentage aan aloë vera plant extracten dit stimuleert de huid om zichzelf weer te herstellen en daarbij de huid te hydrateren. Je brengt het masker aan op het gezicht waarna je het 10 tot maximaal 15 minuten laat intrekken. Hierna kun je de restanten inmasseren of verwijderen met een wasbare wattenschijf. Het goede nieuws is het masker is geschikt voor elke huidtype en ook ideaal bij deze warmte. Je kunt het masker bijvoorbeeld ook gebruiken bij een zonnebrand of een insectensteek.

 

ZIncutanZIncutan ZIncutan

 

Ben jij al bekend met het merk Dermasence? Zoja heb je al iets ervan geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

4 Reacties

  1. Wij hebben de zonnebrandcrème, zonnebrand spray en de zonnebrand voor de hoofdhuid van dit merk en we willen niet anders meer

    Deze producten ben ik ook benieuwd naar geworden

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: