Het Zoeva Plaisir Voyager palette trio heb ik misschien in een opwelling gekocht en uiteindelijk gebruik ik bruine kleuren misschien iets te weinig. Maar de palettes zijn wel erg mooi en zeker ook voor het dagelijks gebruik, lees je mee?

 

Zoeva Plaisir Voyager

Het gehele Zoeva Plaisir Voyager set is bij Beautybay te koop voor €32,50 er is ook een grotere variant op de markt gekomen waarin de palettes allemaal 10 pan hebben in plaats van 6. Dat set kost ca €52,10

 

ZoevaZoeva ZoevaZoeva

 

Caramel Melange

De swatches zijn van boven naar beneden. Universal delight, Start soft, Aftertaste, 182.C, Almost burnt en Liquid center. Ik vind de swatches wel redelijk mooi vooral vanaf de derde kleur Aftertaste en natuurlijk de shimmers eronder ben ik erg tevreden. Het palette is fijn om mee te werken de kleur Aftertaste is echt geweldig verder heb ik de kleuren Universal delight en Almost Burnt gebruikt. De kleur Almost Burnt was in het echt nog mooier dan dat ik het op de foto kreeg.

 

ZoevaZoeva  

 

Spice of life

De swatches zijn van boven naar beneden. A nuance, Shared joy, The flavor, Surprises of life, Balance the contrast en Variety is key. Dit palette is iets donkerder maar ook de swatches zijn erg mooi hiervan. Vooral de shimmer kleur Balance the contrast spreekt mij hiervan het meeste aan. Dit palette is wel echt een stuk donkerder dan de caramel melange. Ik heb voor de look de kleuren Surprises of life, Shaked Joy, A nuance en Balance the contrast gebruikt.

 

ZoevaZoeva

 

Cocoa Blend

De swatches zijn van boven naar beneden. Bitter start, Substitute for love, Freshly toasted, Pure canache, Warm notes en Subtle blend. Ik denk dat dit palette van de drie wel mijn meest favoriete is nav de swatches. De swatches zijn erg mooi en vooral goed gepigmenteerd. De kleur Subtle blend heeft een kleine groenachtige shimmer erin en spreekt mij daarom wel erg aan. Het Cocoa blend palette is misschien mijn minst favoriete van deze drie terwijl ik hem op het eerste blik wel mooi vind, vond ik de kleuren op mijn gezicht niet zo mooi. De kleur Subtle Blend vond ik met swatchen ook veel mooier en had enorm veel uitval!

 

ZoevaZoeva

 

Welke spreekt jouw het meeste aan?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: