Op het Cosmo Hairstlying – Nice to meet you event had ik een aantal nieuwe merken leren kennen. Zo heb ik ook al verteld over de Divine Sensation – Beauty refreshing spray en zal ik in deze blog over het merk Zoya vertellen.

 

Het merk Zoya

Het nagellak merk Zoya staat ook wel bekend als de BIG10 Free. Ik zat er al continue over na te denken wat dit nou betekende. Tot ik er achterkwam dat het betekend dat Zoya 10 bepaalde stoffen NIET gebruikt in hun nagellak. Dit zijn: Tolueen, Kamfer, Formaldehyde, Formaldehyde hars, Parabenen, TPHP, Xyleen, Ethyl Tosylamide, Dibutylftalaat en Lood. Daarnaast is Zoya ook nog eens vegan en dierproefvrij!

 

Zoya

 

Tijdens het evenement kregen we een uitleg hoe je het beste je nagels kan lakken, zodat ze 14 dagen mooi blijven

 • Reinig en ontvet jouw nagels
 • Gebruik een basecoat om verkleuring te verkomen en ervoor te zorgen dat de kleur nagellak zich beter hecht
 • Breng een (dunne) laag kleur nagellak af, als deze droog is breng je een tweede (dunne) laag kleur nagellak aan
 • Breng een topcoat aan voor een mooie glans en een langere houdbaarheid van de kleur nagellak
 • Gebruik één druppel fast drops, dit zorgt ervoor dat de nagellak sneller droogt en verzorgt de nagelriemen

 

Zoya

 

Amira

Ik heb gekozen voor een kleur die ik helemaal nog niet had in mijn collectie, dit is de kleur Amira geworden uit de charming collectie. Deze kleur is wat blauw metallic grijs met een lichte glinstering erin. Ik vond de uitleg erg fijn om te krijgen omdat ik zelf nooit vooraf mijn nagels reinigde met een remover, juist omdat ik dan dacht dat mijn nagellak daardoor niet goed zou hechten, maar het is dus juist het tegenovergestelde. Belangrijk is wel om met elke stap goed te wachten tot de nagellak echt droog is.

 

Zoya

 

De nagellak is te koop voor €15,00.

Ook kun je van het Zoya merk de remover, basecoat, topcoat en fast drops kopen.

 

Was jij al bekend met Zoya the BIG-10 FREE?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

22 Reacties

 1. Als je denkt dat je alles over nagellakken hebt gelezen, kom je dit tegen. Fijn dat er goed nagedacht is over de ingrediënten.

 2. Klinkt als een fijn merk: kwaliteit, zonder troep erin. Vind die kleur ook heel mooi.

 3. Fijn dat al die slechte stoffen niet in deze nagellak zitten! Zelf let ik daar nooit zo op op het moment dat ik de nagellak koop, maar dat zou ik wel moeten doen eigenlijk 😉

 4. Nee, maar ik ben onder de indruk van de hoeveelheid producten die er NIET in zit. Goed gedaan van ze!

 5. Eerlijk gezegd heb ik nooit van dit merk gehoord. Maar ik ben ook niet zo thuis is nagellakmerken. Ik lak alleen in de zomer mijn teennagels. that’s it.

 6. Ik ken het merk alleen maar van naam, maar moet wel zeggen dat ik erg geïnteresseerd ben. Proefdiervrij is voor mij sowieso een vereiste, maar als de lakjes dan ook nog eens vrij zijn van zulke schadelijke stoffen… Consider me intrigued!

 7. Supergoed tips! Ik had zelf nooit kunnen bedenken waar de big10 voor zouden staan Ik kende het nog niet maar ik vind het wel een erg aantrekkelijk merk!

 8. Ik ken het merk! Mooie kleurtjes hebben ze. Alleen als ik zilver op m’n nagels doe, lijkt het net alsof ik van die lijkhanden heb, haha! Het een staat je wel, het andere niet…

 9. Mooie kleur, die zou ik ook wel willen. Fijn om te lezen dat ze bepaalde ingrediënten bewust laten staan.

 10. Jaaaaaa! En ik ben er helemaal weg van. Tijdens een event op exact dezelfde manier een mooie lichtbruine kleur op mijn nagels gekregen en serieus. 14 dagen blijft het goed! toen ik het later zelf ging proberen met een hele lichtroze kleur ging het overigens niet zo super, maar ik ben dan ook zeker geen nail artist.

 11. Wat een mooi kleurtje. Ik heb zoiets met glitters van zoya. Echt fijn werk!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: