In deze Corona tijd is het van belang dat we regelmatig onze handen wassen. Ik heb altijd geleerd op school dat teveel wassen niet goed is en dat je daarmee ook de goede bacteriën dood. Daarom is het belangrijk om goed op te letten welke producten je gebruikt. Ik maakte daarom kennis met de producten van zZacht. Lees je mee?

 

zZacht probiotische handcrème

Een handcrème en handzeep is natuurlijk overal zo gekocht, dus wat maakt de producten van zZacht dan zo anders? De meeste handzepen of handgels zijn bacterie dodend, wanneer je dit dus regelmatig gebruikt worden dus niet alleen de slechte bacteriën gedood maar helaas ook de goede bacteriën. Wanneer je goede bacteriën dood kunnen er diverse huidklachten ontstaan zoals extreem droge handen of zelfs infecties. De producten van zZacht leggen een laagje gezonde bacteriën op de huid waardoor er een soort evenwicht ontstaan en de handen beschermt en gevoed worden ipv beschadigd raken.

 

ZzachtZzacht

 

zZacht Probiotische handzeep

Hoe zit dit dan nou precies? zZacht gebruikt een speciale Synbio formule op basis van 100% natuurlijke synbiotica. Synbiotica is een combinatie van Bacillus probiotica en prebiotische suikers. De probiotica zorgt ervoor dat er direct een laag aan goede bacteriën op de huid worden gelegd. De prebiotische suikers stimuleren weer de groei en de stabiliteit van een gezonde bacterie. Zo krijg je dus een optimale bescherming.

Er zijn twee soorten geuren verkrijgbaar flowery en woody ik heb de woody variant ontvangen welke heerlijk ruikt naar hout, amber en citrus. De handcrème heeft een advies verkoopprijs van €20,- voor 30 ml. En de handzeep heeft een advies verkoopprijs van €14,- voor 200 ml, de producten zijn te koop bij oa de website van zZacht zelf. Naar mijn mening is het zo dat je overal wel een goedkope handzeep of handcrème kunt kopen maar als je je van meer dingen bewust wordt in ingrediënten en ”effecten” is het het wel waard om te investeren. Je heb uiteindelijk maar 1 paar handen/huid.

 

ZzachtZzacht

 

Ben jij al bekend met het merk zZacht?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 Reacties

  1. Nee, ik kende het merk nog niet. Het klinkt als een fijne handzeep! Ik denk dat ik zelf wel eerder zou neigen naar de flowery variant.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: