Dear Universe lashes Catrice Cosmetics

De Catrice Dear Universe collectie sprak mij gelijk aan. De verpakking van zowel de lashes als het oogschaduw palette zijn zo enorm aantrekkelijk. Maar ook de inhoud ziet er echt prachtig uit! Vandaag laat ik de vier lashes uit deze collectie zien… Kom je gezellig meelezen?

 

Catrice Dear Universe Lashes – C01 I Am Happy

Het eerste setje lashes uit de Dear Universe collectie heten I Am Happy. En de lashes zien er ook erg Happy uit voor mijn eerste indruk… De lashes zien er mooi vol uit maar ook nog prima voor een dagelijkse make-up look. De lashes kosten per stuk €4,49 wat een prima prijs is en wanneer je lashes goed onderhoud kun je ze gerust meerdere keren gebruiken!

 

Dear UniverseDear Universe

 

C02 I Am Curious

Deze lashes lijken erop alsof ze een beetje een ”doll” effect hebben en ze bestaan uit iets meer lashes van verschillende lengtes en diktes. Ook dit setje zou nog prima voor een dagelijkse make-up look mee kunnen gaan…

 

Dear UniverseDear Universe

 

C03 I Am Confident

Het derde setje lashes uit de Dear Universe collectie zijn de C03 I Am Confident lashes. Hier zijn de lashes wat meer verspreid en wat meer verschil in lengte en dikte van de lashes. Dit geeft een mooie open blik aan de ogen wat ik zelf altijd erg mooi vind.

 

Dear UniverseDear Universe

 

C04 I Am Empowered

Het laatste setje lashes heeft wat grovere haartjes welke ook wat meer kanten op gaan. Bij een wat meer aanwezige make-up look is zo een opvallend setje lashes altijd wel erg fijn zodat deze niet wegvallen bij de make-up look. Van deze vier setjes lashes is het denk ik het derde setje welke mij het meeste aanspreekt. Mocht je willen zien hoe ze alle vier bij mij eruit zien? Volg en bekijk dan zeker mijn TikTok filmpjes waar ik meer van deze collectie laat zien!

 

Dear UniverseDear Universe

 

Voor welk setje lashes zou jij gaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.