MUA jewelled eyeshadow palette

Het Jewelled palette van MUA makeup academy ligt volgens mij al sinds vorig jaar black friday in mijn kast. Op een of andere manier trok het palette van de binnenkant mij toch minder als ik van de buitenkant had verwacht. Maar wie weet bevalt het palette wel als ik het eenmaal gebruik? Kom je gezellig meelezen?

 

MUA Jewelled palette

Het MUA Jewelled palette ziet er van de buitenkant echt prachtig uit. Ik dacht zelfs een beetje aan een dupe van Urban Decay op basis van de buitenkant. Ook had ik aan de binnenkant wel meer van de kleuren zoals de buitenkant verwacht. Bijvoorbeeld paars en groen mis ik wel echt in het palette. Toch heb ik het palette vorig jaar gekocht omdat het mij toen wel aansprak en vind ik het zonde om er niks mee te doen…

 

MUA jewelledMUA jewelled MUA jewelledMUA jewelled

 

Swatches

Helaas heeft het palette geen namen voor de kleuren, dit had het palette nog wel interessanter gemacht om leuke bijpassende namen te hebben bij de kleuren. Op de achterkant van het palette zie je wel dat ze de kleuren hebben genummerd. De eerste rij heeft gewoon de nummers 1 t/m 5. De tweede rij de nummers 6 t/m 10 en de derde rij de nummers 11 t/m 15. De eerste rij swatches vond ik wat tegenvallen maar de tweede en derde rij swatches zien er wel een stuk beter uit! Ik ben erg benieuwd…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look met het MUA jewelled eyeshadow palette heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met kleur N9 (matte), deze ben ik gaan blenden met kleur N12 (matte). Vervolgens heb ik nog kleur N13 (shimmer) toegevoegd om de look af te maken. Het is een vrij simpele look┬á maar toch ben ik erg tevreden met het resultaat. De pigmentatie van kleur N9 viel wat tegen maar kleur N12 en N13 waren echt onwijs gepigmenteerd op de ogen. Alles blende wel lekker samen en zo is het ook zeker wel een look geworden die ik zelf ook zou dragen in de herfst of met de feestdagen…

 

MUA jewelled MUA jewelledMUA jewelled

 

Wat vind jij van het MUA jewelled palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.