Sarah new SFX eyeshadow palette

Het Revolution x Sarah new SFX eyeshadow palette trok direct vanaf de lancering al mijn oog. Het merk Revolution lijkt de afgelopen tijd qua kwaliteit en pigmentatie wel echt enorm verbeterd. En dat probeer ik natuurlijk graag uit! Kom je gezellig meelezen?

 

Revolution x Sarah new SFX eyeshadow palette

Het Revolution x Sarah new SFX shape shifter eyeshadow palette is een van de nieuwste Revolution aanwinsten. Het palette trekt van de buitenkant al gelijk het oog met de mooie frisse kleuren en de gouden tekst. Let op het palette is wel echt voor de kleur liefhebbers zoals mij want alle 16 kleuren zijn gewoon lekker heerlijk aanwezig! Hier kun je gewoon zoveel moois mee gaan gebruiken en maakt mij alleen al enthousiast als ik naar het palette kijk. Naast het oogschaduw palette is er ook nog een face paint palette, een setje lashes en een setje brushes in deze collectie beschikbaar. Alles is momenteel nog bij de Boozyshop verkrijgbaar en het shape shifter palette is verkrijgbaar voor maar liefst €10,95 wat een super prijsje is.

 

Sarah new SFXSarah new SFX Sarah new SFXSarah new SFX  Sarah new SFXSarah new SFX Sarah new SFXSarah new SFX

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Casper, Bear, Shadow en Obsidian. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Emoji, Pumpkin, Dragon en Double Tap. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Lucid, Plant Mum, Celestial en Britney. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Manifest, Follow back, Ultra violet en Divine. De swatches zien er echt super super goed uit. Ik heb zoveel zin om dit palette te gaan gebruiken voor een eerste make-up look!!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met het linker oog waar ik de kleuren Lucid (matte), Follow Back (matte) en Celestial (matte) heb aangebracht. Op het rechter oog heb ik de kleuren Emoji (matte), Pumpkin (matte) en Dragon (matte) gebruikt. Op beide ogen heb ik de kleur Divine (Shimmer) gebruikt net onder de wenkbrauwen. Deze kleur heb ik ook aan het binnenste van mijn ooghoek aangebracht. De paint splatters zijn gemaakt met het Hydra Paint palette uit dezelfde collectie. Ik ben erg tevreden met de pigmentatie van de oogschaduw. Mocht ik iets met kleuren willen gebruiken denk ik zeker aan deze!

 

 

Wat vind jij het Sarah new SFX eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.