Banana eyeshadow palette Jeffree Star

Over het Banana fetish eyeshadow palette van Jeffree Star twijfelde ik eerst. Op het eerste blik sprak het palette mij namelijk niet gelijk aan. Bovendien vond ik de blauwe en roze kleur in  het palette wel erg vreemd. Maar nu ben ik eigenlijk helemaal om! Kom je gezellig meelezen waarom?

 

Banana eyeshadow palette

Het Banana eyeshadow palette is een van de meest recente Jeffree Star collecties. Ik twijfelde enige tijd over het palette. Dit omdat ik al heel veel nudes heb maar ook vond ik de gekozen kleuren wat apart. Zoals ik hierboven al vertelde vond ik de blauwe en roze kleur totaal niet passend. Ik ben toch overstag gegaan omdat ik onwijs veel goeds zag over het Banana Fetish palette. Nu ik mijn eerste look gemaakt heb ben ik ook totaal van mening veranderd over de blauwe kleur in het palette. Bekijk hieronder mijn make-up look waarom! #

Het palette valt wel echt onder de high end merken en heeft daarom ook een vrij hoge prijs van €59,95. Naar mijn mening is de kwaliteit van Jeffree Star de prijs ook altijd wel waard! Het Banana Fetish palette is nu tegenwoordig zelfs te koop bij Boozyshop. Super handig & snel geleverd dus…

 

Banana eyeshadow paletteBanana eyeshadow palette Banana eyeshadow paletteBanana eyeshadow palette Banana eyeshadow paletteBanana eyeshadow palette

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: My Peeps, Cream Pie, G-Spot, Just This Tip, How do you peel? en Certified Organic. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Star Split, Bulge, Banana Fetish, Vitamin P, Pinky Ring en Size Queen. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende swatches: Hammock, Sundae Service, Never Bitter, Morning After, Founding Cake en Don’t Choke. Ik moet zeggen dat de swatches er weer echt helemaal fantastisch uitzien. De kleuren swatchen zo onwijs gemakkelijk en helemaal zoals ik gewend ben van de goede Jeffree Star Cosmetics kwaliteit.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Banana Fetish (matte), Cream Pie (matte), Star Split (shimmer) en Bulge (matte). Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de kleuren. De pigmentatie is zoals gewend van Jeffree Star echt super! In deze look heb ik weinig tot niet geblend dus daar kan ik weinig over zeggen. Ik vond de blauwe kleur in het palette eerst een vreemde eend. Maar eigenlijk is deze combinatie heel erg mooi en lekker fris. Ik ben dus zeker wel tevreden over het palette en de kwaliteit!!

 

 

Wat vind jij van het Banana eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.