Wild jaguar eyeshadow palette Huda Beauty

Het Wild Jaguar eyeshadow palette van Huda Beauty is de tweede uit de driedelige reeks. Eerder schreef ik al over het Wild Chameleon eyeshadow palette. En de Wild python review staat uiteraard ook nog op de planning voor overmorgen. Kom je deze in ieder geval al even meelezen?

 

Huda Beauty wild Jaguar eyeshadow palette

Het Huda Beauty wild jaguar eyeshadow palette is het tweede palette uit een driedelige reeks. Het palette bevat 9 pan oogschaduw waarvan vier mattes en vijf shimmers. Ondanks de nudes in het palette oogt het palette vrij donker, maar dit past ook natuurlijk goed bij het thema wild jaguar. Wat mij betreft is dit een ideaal palette voor de herfst/winter periode waar ik al snel wat meer de donkere kleuren pak. Het Huda Beauty wild jaguar eyeshadow palette is onder andere bij The Beauty Editor te koop voor €29,-

 

Wild jaguarWild jaguar Wild jaguarWild jaguar Wild jaguarWild jaguar Wild jaguarWild jaguar

 

Swatches & Make-up look

Ook dit Huda Beauty wild jaguar palette is weer een droom om te swatchen! En wat zien alle kleuren er zo mooi uit op een rijtje ook. Bijna te moeilijk om uit te kiezen welke ik voor mijn eerste make-up look ga gebruiken. Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben in mijn buitenste ooghoek begonnen met de zwarte kleur N2 uit de onderste rij. Deze ben ik gaan blenden met de donkerbruine kleur N1 uit de middelste rij. Welke ik vervolgens weer geblend heb met de taupe kleur N2 uit de bovenste rij. Vervolgens heb ik in mijn binnenste ooghoek de shimmer kleur N1 uit de bovenste rij gebruikt waarmee ik nog een lijn naar buiten heb getrokken.

De kleuren zijn erg gemakkelijk om mee te werken en ook zeer goed gepigmenteerd, zelfs de zwarte kleur had bijna geen fall out!! De shimmer was echt een droom om mee te werken wat mij dan weer benieuwd maakt naar de andere shimmers in het palette.

 

Wild jaguar     

 

Wat vind jij van het wild jaguar palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.