Honey brow wax I Heart Revolution

Regelmatig bekijk ik bij onder andere Boozyshop en Beautybay wat voor nieuws er is uitgekomen. Toen ik deze Honey Brow van I Heart Revolution zag was ik eigenlijk gelijk benieuwd. Maar kort erna kwam er nogal wat ophef over dit product omdat het namelijk een dupe is. Het product is overal uit de schappen gehaald. Moet ik de blog door laten gaan of niet? Ik heb besloten om dit wel te doen…

 

I Heart Revolution Honey Brow

De Honey Brow Fam is een van de nieuwste producten van I Heart Revolution. Ik moet zeggen dat het potje mij wel erg bekend voorkwam maar nu staat het merk er zeker wel bekend om vaker dupes/copies te maken. In dit geval gaat het om een dupe van het merk Pink Honey. Het merk heeft een aantal Honeys in verschillende varianten. Opmerkelijk aan het merk is het ronde in het midden waar je je spoolie eigenlijk in draait om het product erop te krijgen. Hoe dan ook eigenlijk ziet het product er redelijk hetzelfde uit op wat kleine details na.

 

Honey Brow

 

Dupes VS High End

Ik kan nou niet precies vinden hoe alles afgelopen is en of er nou ook sprake is van een patent. Wanneer ik de Honey Brow van I Heart Revolution in Google zoek zijn er namelijk toch nog een aantal winkels welke het wel verkopen. Waarom heb ik dan toch besloten om mijn blog door te laten gaan? Ik ben namelijk altijd al erg benieuwd geweest tussen dupes van high end merken en budget merken. Het origineel kost €13,95 en de dupe €5,95 als ik mij niet vergis…

Dit is toch wel een behoorlijk verschil zeker als je graag make-up wilt gebruiken en erg op de centjes moet laten. Maar soms zie je wel dergelijk verschil tussen dupes en blijken de origineel gewoon wel echt veel beter te zijn en de prijs dan ook te rechtvaardigen. Ik heb dan ook besloten om het originele product ook nog aan te gaan schaffen om te kunnen vergelijken…

 

Honey Brow Honey Brow

 

First Impressions

Allereerst de verpakking nu gebruik I Heart Revolution wel vaker beertjes en hebben ze ook palettes hiervan. Ik vind de verpakking erg cute en zeker wel aantrekkelijk! Vervolgens de Honey Brow verpakking zelf. Deze ziet er ook echt prachtig uit en zonder prijs zou ik het product zeker niet op €5,95 schatten. De spoolie daarin tegen ziet er wel wat goedkoper uit en is gewoon van heel goedkoop plastic. Waarschijnlijk wilde ze niet alles namaken want het origineel bevat een bamboo spoolie. Wat natuurlijk zeker een betere optie zou zijn voor het milieu!

 

Honey Brow Honey BrowHoney Brow

 

Brows voor-na

Er zat niet echt een instructie bij maar wat ik begrijp van het origineel maak je de spoolie vochtig dit doe ik vaak met een fixing spray bij brow soap. Vervolgens ga je met de spoolie in het voorgemaakte rondje en draai je de spoolie rond tot je de gewenste hoeveelheid van het product heb. Ergens vind ik dit ook wel echt heel erg slim bedacht want zou ga je de inhoud helemaal rond en bij verpakkingen met kantjes blijft er vaak nog soap in de hoeken steken want zonde is van het product.

 

De bovenste twee foto’s zijn de voor foto’s en de onderste twee foto’s zijn de na foto’s. Er is eigenlijk maar 1 ding wat ik vond tegenvallen en dat is dat maar de helft van de spoolie in de wax past. Persoonlijk vind ik het fijner als de gehele spoolie brow wax bevat omdat het nu ook een beetje hard/gevoelig was voor de wenkbrauwen zonder product erop. Wat ik wel fijn vond is dat je gelijk een goed effect zag. En dat het effect gedurende de dag ook mooi blijft. Ik ga het product zeker blijven gebruiken al denk ik dat mijn favoriet toch wel echt die van bPerfect cosmetics blijft…

 

 

Wat vind jij van deze Honey Brow dupe?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.