Vintage soul pro palette van Catrice

Het Catrice vintage soul is een van de nieuwste palettes uit de herfst collectie. Het is het derde Pro slim eyeshadow palette wat catrice uitbrengt en ik was vanaf het persbericht al onwijs geïnteresseerd.

 

Vintage soul pro palette Catrice

Het  Vintage soul palette ziet er qua design top uit! Het palette is wat breder maar vrij dun en bevat 14 pan oogschaduw. De verdeling tussen matte en shimmer kleuren is gelukkig vrij gelijk en het palette bevat een wat lichtere kant en een wat donkere kant. Het 010 lost in fairytales palette is een van de nieuwste Catrice palettes van de herfst 2020 collectie en ligt sinds eind september hier in de winkels. Ik kon het gelukkig al wat eerder bemachtigen in Oostenrijk dan dat ze in Nederland altijd uitkomen en heb het palette al ca 1 maand. Lees hieronder verder mee voor de swatches en make-up looks.

 

Vintage soulVintage soulVintage soulVintage soulVintage soulVintage soul

 

Swatches

De eerste rij swatches bestaat uit de volgende kleuren van boven naar beneden: Sheer, Cashmere, Candle light, Haze, Velvet, Garden en Crimson. De tweede rij swatches bestaat uit de kleuren: Cozy, Peony, Blossom, Amethyst, Fantasy, Moon dust en Noir. Over de swatches ben ik tot zover erg tevreden. De matte kleuren zijn goed gepigmenteerd, maar ook de shimmers zien er top uit!

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look wilde ik de zachtere kant van het palette gebruiken. Ik heb de kleuren Haze, Cozy,Peony, Cashmere en Blossom gebruikt. Ik ben in principe best tevreden erover alleen de shimmer Blossom was best lastig om mee te werken. Voor mijn tweede look wilde ik de meest donkere kant van het palette op. Ik heb hiervoor de kleuren Noir, Moon Dust en Candle light gebruikt. Deze kleuren waren allemaal echt top om mee te werken! De kleuren waar ik nog erg benieuwd naar ben is amethyst, crimson en Garden. Eerdaags zal ik hier nog een look mee maken en op Instagram posten.

 

 

Wat vind jij van het nieuwe vintage soul pro palette?

7 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.