Moira multichrome eyeliners

Het merk Moira heb ik recentelijk ontdekt bij een mede content  creator. Het merk zit  qua prijs voor mij tussen  budget make-up en high end make up in. En omdat ze een  hoop moois hebben koos ik 2 multichrome eyeliners uit en 2 oogschaduw palettes… Kom je gezellig meelezen?

 

Moira multichrome eyeliners

Ik koos eerst twee Moira multichrome eyeliners uit om te testen, het liefst wilde ik ze allemaal hebben. Maar dan wil ik natuurlijk wel weten of ze goed bevallen. Ik koos voor de kleuren N1 Ultra en N2 Chroma. Voor maar liefst €6,95 per stuk vind je deze beauties onder andere bij Boozyshop.

 

Moira multichrome eyeliners

 

Moira multichrome eyeliners N1 Ultra

Als eerste is de kleur N1 Ultra aan de beurt. Ik moet zeggen de verpakking vind ik echt geweldig! Het trekt gelijk je oog het gele naar blauwe naar paarse multichrome effect maakt het ook erg interessant. Maar ook de liner zelf ziet er fantastisch uit. De verpakking is wat futuristisch en de top van de eyeliner ziet er geweldig uit. Ik heb wat swatches gemaakt een dikke streep, een kronkellijn en een dunne streep. Zelf zie ik wat meer het blauwe en nijging naar zilver erin dan het geel en paars ook bij het shiften. Wellicht dat het effect nog beter wordt bij een make-up look!

 

Moira multichrome eyelinersMoira multichrome eyeliners Moira multichrome eyeliners

 

Moira multichrome eyeliners N2 Chroma

Als tweede is deze prachtige beauty N2 Chroma aan de beurt. Ik verwacht van deze kleur een mooi roze, oranje en blauw multichrome effect. Ook deze verpakking en de eyeliner zelf ziet er weer geweldig uit. Iets wat er ook echt goed uit ziet op de make-up tafel eigenlijk. Iets wat ook niet geheel onbelangrijk is natuurlijk! Bij deze swatches zie ik wel zeker het roze en wat van het blauwe erin. So far ben ik best positief over de eyeliners. Een look hiermee komt eerdaags nog op mijn Instagram.

 

Moira multichrome eyelinersMoira multichrome eyeliners Moira multichrome eyeliners

 

Wat vind jij van de multichrome eyeliners?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.