Nubian glow palette van Juvia’s place

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een review had over een Juvia’s place oogschaduw palette. Maar de komende tijd heb ik er zelfs drie voor de liefhebbers ervan. Vandaag begin ik met het Nubian Glow palette, kom je meelezen?

 

Juvia’s place The Nubian Glow palette

Toen ik het palette bestelde was het een van de nieuwste Juvia’s place palettes. Maar het Nubian Glow palette was niet alleen maar wordt vergezeld door het Nubian Royal palette. Deze tweede is iets meer mijn smaak, maar toch bestelde ik ze allebei. Het palette ziet er qua design weer super uit en de kleuren zien er ook weer super uit. Het enige minpuntje vind ik dat er van de 6 pan maar 2 mattes zijn. Ik had dit persoonlijk eigenlijk liever 3/3 gezien.

 

Nubian glow Nubian glowNubian glow

 

Swatches

Zoals ik al gewend ben van Juvia’s zien de swatches er weer super uit. Zowel de matte kleuren als de shimmer swatchen erg gemakkelijk en waren ook erg goed gepigmenteerd.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look ben ik begonnen met de twee matte kleuren uit het palette (Nummer 2 en 4). In de inner corner heb ik daarna de gouden shimmer toegevoegd en deze lijn doorgetrokken (Nummer 1). Ik ben erg tevreden over deze kleuren, de blend en de kwaliteit/gemakkelijkheid van de shimmer. Mijn tweede look wordt een cut crease dus hopelijk lukt deze net zo goed.

 

Nubian glow Nubian glow

 

Voor mijn tweede look heb ik de twee matte kleuren (nummer 2 en 4 weer gebruikt). Mijn all over lid heb ik gedaan met de shimmer kleur 6 en vervolgens heb ik nog een lijn getrokken met de loose glitter (kleur 5). Ik vind de look zeker niet mislukt maar de perfectionist die ik voor mezelf ben. Ben ik ook niet helemaal tevreden ermee. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar de eerste look met dit palette. Welke look vind jij leuker?

 

Wat vind jij van het Nubian Glow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.