Blueberry muffin eyeshadow palette BH Cosmetics

Na het BH Cosmetics avocado palette ben ik weer helemaal into het merk geraakt. Ik kocht daarna al snel de twee nieuwe palettes Blueberry muffin en Mimosa. Vandaag ga ik als eerste het Blueberry muffin palette reviewen. Lees je mee?

 

Blueberry Muffin

Het Blueberry Muffin palette doet zijn naam eer en ziet er echt uit om op te vreten! Het palette past qua kleuren ook helemaal in het straatje waar ik wel van hou met de paars blauwige kleuren en natuurlijk ook wat nude kleuren erin wat altijd fijn is. Zo kun je meerdere kanten met het palette opgaan. Waar ik over het Avocado toast palette nog mijn twijfels had in de schappen. Kocht ik deze twee palettes gelijk toen ze uitkwamen. Ik vind zeker wel dat BH Cosmetics verbeterd is tov de oudere palettes. Het palette is overigens te koop op de site van BHcosmetics Germany welke ook naar NL (en andere landen) verstuurt. Het palette kost €18,- wat ik echt een super goede prijs vind. Lees je mee verder?

 

Blueberry muffinBlueberry muffin Blueberry muffinBlueberry muffin Blueberry muffin

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Sweet, Cheat Day, Crumble en Decadent. De tweede rij swatches bevat de kleuren Sugared, Cravings, Treat en 350. De derde rij swatches bevat de kleuren So Good, Tempting, Yummy en Baker’s Dozen. En de vierde en laatste rij swatches bevat de kleuren Hot & Fresh, Delish, Fluffy en Stud Muffin. Vooral over de laatste twee rijen ben ik het meeste enthousiast.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look met het Blueberry muffin palette heb ik de kleuren So good en Delish van de mattes gebruikt. De cute crease (Tenminste poging tot) heb ik gemaakt met de shimmer Tempting en onder de wenkbrauw heb ik wat van de shimmer Sugared aangebracht. Mijn tweede make-up look bestaat voornamelijk uit matte kleuren. Ik heb de kleuren So good, Delish en Cheat day gebruikt. En ook hier heb ik wat van de shimmer Sugared onder de wenkbrauwen aangebracht.

De matte kleuren uit het palette zijn onwijs goed gepigmenteerd en zo gemakkelijk aan te brengen, maar ook gemakkelijk met mekaar te blenden. Ook de shimmers hebben een onwijs goede pigmentatie en zijn eenvoudig aan te brengen. Vooral de Sugared is echt onwijs heftig maar wel erg mooi. Ik ben echt onwijs blij met dit palettes en hoop er nog veel mooie looks mee te gaan maken. Wat mij betreft is het zeker een aanrader!

 

Blueberry muffinBlueberry muffin

 

Wat vind jij van het Blueberry muffin palette?

3 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.