A world full of wonder palette P.Louise

Het merk P.Louise staat absoluut in mijn top 5 van favoriete merken. Met de lancering van het A world full of wonder palette was ik er dan ook gelijk bij om er een te bemachtigen. En hoe vaak zie je nou een palette met verlichting? Kom je gezellig meelezen…

 

A world full of wonder palette

Het A world full of wonder palette van P.Louise is een van de twee palettes welke recentelijk gelanceerd zijn samen met het A desert full of desire palette en het following my purpose brush set. Ik kocht alle drie de items in een gezamenlijke bundle wat zo een €50,- scheelt dan alle items los kopen. Het palette is erg bijzonder je kunt namelijk aan de bovenkant met de on/off touch button de verplichting van het palette aanzetten. De wolkjes in het palette kunnen ook bewegen en er zit zelfs een tweede la in! Het palette is erg geliefd en daarom momenteel helaas ook sold out. Maar hou zeker je ogen open voor een restock!

 

A world full of wonder A world full of wonder A world full of wonder A world full of wonder A world full of wonderA world full of wonder A world full of wonder A world full of wonder

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Remarkable, Admiration, Curiosity, Amazed, The world I see, Enchanted en Fascination. De tweede rij bevat de volgende kleuren: Astonishment, Fantasize, Mesmerised, Wonder, Genie, Charmed en Silver Lining. De derde rij bevat de volgende kleuren: Grant my wish, Making magic, Bucket list, Exploration, I believe, Day dream en Going Global.

 

 

Van de tweede la bevat de eerste rij de volgende kleuren: Open your eyes, Splendid, Esperience, Night Sky, Phenomenon, Gifted en Miraculous. De tweede rij bevat de volgende kleuren: Inexplicable, My command, Shining, What a view, Spellbound, Visualise en Discover. De derde rij bevat de volgende kleuren: Set Free, Mystical, Take it all in, Moonlight, Picturesque, Life changing en New horizon. WOWWWW wat een geweldige kleuren en wat een pigment zeg! Met de laatste rij een aantal blauw erin vind ik ook super want deze combinatie is altijd geweldig. Ik kijk er erg naar uit hier creatief mee te gaan worden.

 

 

Make-up look

Het is zo ver mijn palette is uit de quarantane (Grapje afcourse). Maar hele nieuwe palettes heb ik meestal eerst een tijdje als display staan voordat ik ze ga gebruiken haha. Maar wat ben ik blij dat ik deze er nu bij heb gepakt! Voor deze eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur Experience (matte) deze ben ik gaan blenden met de kleuren Open your eyes (matte) en Splendid (matte). Vervolgens heb ik nog wat van de kleur Silver Lining (matte) gebruikt. De half cut crease heb ik opgevuld met de shimmer Night Sky. En een klein ooghoekje met de shimmer Life Changing.

Ik ben echt enorm tevreden over het palette wat is het toch fijn om te werken met P.Louise producten!! De pigmentatie is geweldig het blenden gaat gewoon heerlijk. Het palette vraagt er gewoon om om net even iets creatiever te worden en zulke gave make-up looks te maken!

 

A world full of wonder A world full of wonder

 

Wat vind jij van het A world full of wonder palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.