You give me Butterflies palette P.Louise

Enige tijd heb ik al een maandelijks opzegbaar abonnement op de Budget Box van P.Louise. Voor een leuk bedrag van €35,- krijg je een goed gevulde make-up box met make-up/skincare items van het merk P.Louise. Meestal ook met nieuwe lanceringen zoals dit palette… Kom je gezellig meelezen?

 

You give me Butterflies palette P.Louise

Het You give me Butterflies palette is een van de vijf nieuwe mini’s van het merk P.Louise welke 1 November uitgekomen zijn. De Budget Boxen worden maandelijks rondom de 10e verstuurd en midden November kreeg ik een van de vijf nieuwste Butterflies palette in mijn Budget Box. Welke is natuurlijk altijd pas een verrassing met het unboxen. Zelf had ik gehoopt op groen, blauw of paars. En jawel ik heb de paarse variant Moonlight Meadow gekregen waar ik erg blij mee ben. Los kosten de Butterfly palettes maar liefst €20,95 per stuk. En met het allernieuwste brush set believe in the Bristles twv €53,95 en de liquid body glow twv €17,95 was de Budget Box Oktober weer erg goed gevuld.

 

You give me ButterfliesYou give me ButterfliesYou give me ButterfliesYou give me Butterflies

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren: Dewdrop Dream, I Lilac you A Lot, Prairie, Twinkle Dust en Pixie Perfect. De tweede rij swatches bevat de kleuren: Fairy Fantasy, Flower Power, Primrose, Magic Meadow en Misty Moonlight. Met deze prachtige swatches vind ik het zeker niet erg om nog meer Lilac kleuren aan mijn collectie toe te voegen. Dit is gewoon prachtig, zo goed gepigmenteerd en zo fijn om mee te werken…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste look ben ik begonnen met de kleur Flower Power (matte). Deze ben ik gaan blenden met de kleuren Magic Meadow (matte) en Misty Moonlight (matte shimmer). Hierna heb  ik eerst een cut crease gemaakt. Deze heb ik opgevuld met de kleuren Misty Moonlight (matte shimmer), Flower Power (matte), Magic Meadow (matte) en Prairie (shimmer). Het pigment is weer echt geweldig zoals gewend van P.Louise. Ik ben heel erg tevreden over deze eerste make-up look en zou voor een paarse look deze zeker weer erbij pakken!

 

You give me Butterflies You give me ButterfliesYou give me Butterflies

 

Voor welke variant van de Butterflies palette zou jij kiezen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.