Chucky palette Glamlite Cosmetics

Ik heb het Chucky palette van Glamlite express even bewaard voor de Halloween periode. Wat ben ik blij dat ik nu eindelijk het palette gebruikt heb. Mocht je van smokey looks houden is dit zeker een aanrader… Kom je gezellig meelezen?

 

Chucky palette Glamlite Cosmetics

De Chucky collectie van Glamlite is ca Mei dit jaar uitgekomen. Toch vind ik het meer een Halloween collectie en besloot ik om nog eventjes te wachten met het palette. De verpakking van het palette is weer erg leuk, maar dat ben ik wel van het merk Glamlite gewend. De voorkant van het palette heeft weer een bewegend beeld (zie foto 3 en 4) wat het palette zeker iets extra’s geeft. Het palette is bij Boozyshop te koop voor €38,49 wat echt een super prijs is voor de kwaliteit die Glamlite levert.

 

Chucky Chucky Chucky

Close ups

Een aantal close ups van het prachtige palette met de leuke patroontjes en teksten erin. Ik vind dit altijd wel iets extra’s geven aan het palette en het iets origineels geven.

 

Chucky Chucky

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Wanna Play?, Good Guys, it’s Time to Play, Chucky & Tiff Forever en Scarier than Ever. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Iussue: 666, I like to be hugged, play pals, It’s showtime en Til death do us part. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Your pal since 98, He’s back!!, Let’s be friends!, Charles lee ray en free hugs. Zoals gewend van Glamlite zien de swatches er gewoon geweldig uit, I can’t wait to use them!!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look ben ik begonnen met de kleur Free Hugs (matte). Deze ben ik gaan blenden met de kleur Its time to play en iets van de shimmer Wanna play?. Hierna heb ik eerst een cut crease gemaakt welke ik heb opgevuld met de kleur Chucky & Tiff forever. De pigmentatie van het palette is echt insane goed maar dat ben ik wel gewend van Glamlite! Natuurlijk wilde ik voor de oktober maand een Halloween palette maken maar ik zal de blog eerdaags nog eens updaten met een mooie smokey look voor een night out!

 

Chucky Chucky

 

Wat vind jij van het Chucky palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.