Wahala 2 palette van Juvia’s place

Een review van een Juvia’s place palette is al even geleden. Maar omdat ik zo blij ben dat ik toch voor het Wahala II palette ben gegaan. Kon ik ook niet meer wachten om deze te laten zien. Daarom laten de mini’s die ik nog heb liggen voor een review nog even op zich wachten. Kom je deze gezellig meelezen?

 

Wahala 2 palette

Het Wahala 2 palette van The Juvia’s Place ziet er echt geweldig uit. Naast dat de palettes er al enorm artistiek uitzien (de tekeningen erop zijn echt altijd super mooi!!), ziet het palette er van de binnenkant ook geweldig uit. De kleuren in het palette zijn in een soort kleursector ingedeeld van boven naar beneden en bevatten daarin een aantal mooie mattes, shimmers en loose glitters. Het palette bevat onder andere grijstinten, blauwtinten, groentinten, oranjetinten en rozetinten. Ik ben echt onwijs benieuwd wat ik hier allemaal mee kan gaan maken.

 

Wahala 2Wahala 2 Wahala 2Wahala 2

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Fame, Greed, Shakara, Ambitious en Gobe. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Nawa oh!, Wicked, Amebo, Fury en Rage. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Dream, Goals, Dope, Bold en Money. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: EgbaMi, Venom, Lust, Hater en Jaelous. De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Wasted, 419, Lit, Periodt en ASAP. De zesde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Fake, Too Much, Kolo, Yab en Oya. De swatches zien er echt weer super uit, vooral zo per kleurensector rij. Ik ben nu wel heel erg blij dat ik dit palette uiteindelijk toch heb aangeschaft.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: ASAP (matte), Wasted (matte), Lit (matte) en 419 (shimmer/loose glitter). Met deze make-up look was ik eigenlijk heel snel kleur, de keuren blendde namelijk super fijn en waren ook onwijs goed gepigmenteerd. De enige waar ik een beetje moeite mee had was de 419 welke een soort loose glitter is. Voor de glitterlijn moest ik wel een aantal keer eroverheen.

 

Wahala 2Wahala 2

 

Mijn tweede make-up look heb ik met de volgende kleuren gemaakt: EgbaMi (matte), Jealous (matte) en Hater (shimmer). De matte kleuren zijn echt een droom om mee te werken! Maar over deze shimmer was ik ook echt onwijs verbaasd, wat een pigmentatie en wat gaat deze gemakkelijk! In het echt was deze look echt nog veel mooier dan ik kan vastleggen.

 

Wahala 2Wahala 2

 

Hieronder nog mijn full face foto’s, het idee was een beetje een Fire & Ice make-up look. Ik ben er zelf wel erg tevreden over en vooral ook over het palette. Eigenlijk wil ik gelijk nog meer make-up looks hiermee gaan maken. Maar ik heb eerst nog even 5 palettes voor volgende maand liggen. Op Instagram zullen zeker nog meer make-up looks gaan volgen met het Wahala 2 palette.

 

Wahala 2Wahala 2

 

Wat vind jij van het Wahala 2 palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.