Hocus Pocus 2 palette Colourpop

Het is echt al een hele tijd geleden dat ik iets bij Colourpop besteld had. Het Hocus Pocus 2 palette had ik echter nog klaarliggen van een groepsorder enige tijd terug. Ik ben erg benieuwd of dit weer een hit of miss is… Kom je gezellig meelezen?

 

Hocus Pocus 2 palette

Het Hocus Pocus 2 palette van Colourpop Cosmetics is uiteraard op de film gebaseerd. De karikaturen zijn erg leuk overgebracht in het palette wat ook zeker wel het oog trekt. Ook de binnenkant van het palette is erg leuk met het design en de groene kleur van het palette. Ik vind het niet erg dat er geen spiegel in zit want eigenlijk gebruik ik de spiegels uit palettes nooit. Vooral het rijtje met de groene kleuren en het rijtje met de paarse kleuren vind ik erg interessant. En ik hoop gewoon dat dit palette niet tegenvalt omdat ik echt een aantal missers van Colourpop heb.

 

Hocus Pocus 2 Hocus Pocus 2

 

Close ups

De Close ups van deze prachtige kleuren beloven in ieder geval al een hoop goeds. Ook de namen en de printjes in de pan zijn weer erg leuk gedaan!

 

Hocus Pocus 2 Hocus Pocus 2

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Candle is alight, Spell book, Cursed, Havoc en 17th Century. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: 29 Years, Marvelous, Brew another batch, Wicked ways en Witch hunters. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Cometh to us, Doomed, Night of sins, Observe en Till midnight. Over de eerste rij was ik was teleurgesteld en dan met name de tweede, derde en vierde kleur. Vooral van de groene kleur met lichte shimmer had ik meer verwacht. Gelukkig ziet de rest er wel beter uit, dus ik ben heel erg benieuwd op de ogen…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look ben ik begonnen met de kleur Till Midnight (matte) welke ik ben gaan blenden met de kleur Night of Sins (matte). Hierna heb ik eerst een cut crease gemaakt waar ik de shimmer Brew another batch en Candle is alight heb gebruikt. Ik moet zeggen soms vind ik Colourpop een hit or miss maar de pigmentatie van dit palette is echt geweldig! Ik ga dit palette er eerdaags zeker nog een keer bij pakken!

 

Hocus Pocus 2 Hocus Pocus 2

 

Wat vind jij van het Hocus Pocus 2 palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.