Money Shot eyeshadow palette P.Louise

Het Money Shot palette van P.Louise had ik eigenlijk al langere tijd op het oog. Met de Black Friday sale werd het palette nog maar €27,- en voor deze prijs en kwaliteit kon ik het palette niet meer laten liggen… Kom je gezellig meelezen?

 

The Money Shot palette P.Louise

The Money Shot is weer zo een prachtig dubbele lade eyeshadow palette van P.Louise. De eerste lade (bovenkant) bevat voornamelijk groene kleuren wat natuurlijk ideaal bij het thema Money past. De tweede lade bevat wat gele en bruine kleuren. Dit is wel heel erg fijn want zo heb je ook voor dagelijkse make-up looks wat meer aan dit oogschaduw palette. Helaas is de sale wel alweer voorbij en heeft het palette weer de normale verkoopprijs van €56,95. Ik heb zelf wel als tip om regelmatig de bundles in de gaten te houden, hier zitten namelijk ook erg vaak goede deals bij!

 

Money ShotMoney ShotMoney ShotMoney ShotMoney Shot

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren: Filmmaker, Walk Of Fame, Showbiz, Bling Bling, Green Screen, Record en Born Star. De tweede rij swatches bevat de kleuren: Hollywood, Action, Bank on It, The Money Shot, Fame Hungry en Rewind. Deze twee eerste rijen beginnen gewoon al super goed en eigenlijk ben ik nu al blij dat ik toch voor het palette gegaan ben…

 

 

De derde rij swatches bevat de kleuren: On Set, Strike A Pose, The Big Screen, Your Moment, Jackpot, Audition en Hard Cash. De vierde rij swatches bevat de kleuren: Richer, Theatrical, Motion Picture, Panorama, Script, That’s A Wrap en Memories. En ook deze twee rijen zien er weer fantastisch uit, gewoon niks op aan te merken!

 

 

De vijfde rij swatches bevat de kleuren: Director, Perform, Polaroid, Ballin, High Definition, Production en Backstage. De zesde rij swatches bevat de kleuren: Nomination, Life is A Movie, Reel Love, 4K, So Flashy, Making Paper en Break A Leg. Ik vind het leuk dat het palette van groen ook naar wat geel en nudes gaat en ook deze kleuren zien er echt waanzinnig goed uit. Uit zoveel prachtige rijen met swatches wordt het kiezen voor een eerste make-up look nog erg lastig.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look ben ik begonnen met de kleur On Set (matte). Deze ben ik gaan blenden met de kleur Hollywood (matte) en Green Screen (matte). Vervolgens heb ik eerst een cut crease gemaakt. Deze heb ik met de kleuren Walk Of Fame (shimmer), The Big Screen (shimmer) en The Money Shot (shimmer) opgevuld. Het moest een echte groene kerst vibes look worden en daar ben ik best tevreden over. Het pigment is gewoon super fijn om mee te werken! En het blenden gaat eigenlijk altijd wel super goed met de P.Louise palettes.

 

Money ShotMoney Shot Money ShotMoney Shot

 

Wat vind jij van het Money Shot palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.