Nutcracker palette en cheeklighter Catrice

Catrice heeft een leuke kerstcollectie uitgebracht namelijk de Nutcracker collectie. Ik wilde eerst alleen de cheeklighters kopen maar na het swatchen in de winkel besloot ik om ook voor het palette te gaan. Kom je gezellig meelezen?

 

Nutcracker eyeshadow palette

Het Nutcracker palette belandde toch in mijn winkelmandje ondanks dat ik deze eerst niet wilde aanschaffen. Ik heb namelijk al een tijdje geen collecties meer van Essence en Catrice gekocht omdat ik erg aan het opruimen ben met mijn make-up stash. Van ca 400 palettes ben ik naar de 150 palettes te gaan, hiervan staan er een hoop te koop via mijn Instagram highlights als je interesse heb. Waarom nam ik het palette dan toch mee? De verpakking vond ik toch wel heel erg aantrekkelijk met de mooie glimmers en uiteraard the Nutcracker erop. Maar in de DM had ik het palette geswatcht en deze waren toch wel heel erg mooi. Voor nog geen €10,- kun je dit palette al aanschaffen bij onder andere Boozyshop.

 

NutcrackerNutcracker NutcrackerNutcracker

 

Swatches

Helaas hebben de kleuren geen namen maar heb ik ze gewoon per rij van drie geswatcht. Kijk eens hoe goed al deze kleuren er uit zien. Zelf is de laatste rij met de gouden shimmer, blauwe matte en blauwe shimmer wel echt mijn favoriet. Als de andere rij rood was en andere rij groen was ik al helemaal fan van deze collectie geweest…

 

 

Cheeklighter

Waar ik voor ging uit deze collectie waren zeker wel de cheeklighters dit zouden namelijk Charlotte Tilbury dupes zijn. Ik nam er gelijk twee mee want van highlighters heb je eigenlijk nooit genoeg. Omdat het overal bekend is dat het goede dupes zouden zijn kun je deze bijna nergens meer vinden. Ook bij Boozyshop zijn deze al uitverkocht.

 

NutcrackerNutcracker

 

Swatches

De eerste foto is de cheeklighter direct na het aanbrengen en op de tweede foto heb ik deze licht verdeeld over de huid. Het is een hele mooie natuurlijke champagne achtige glow wat prachtig staat bij een mooie feestelijke glam look.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik eigenlijk maar twee kleuren gebruikt. De blauwe shimmer voor de grote sterren en de gouden shimmer voor de kleinere sterren. De gouden was wel echt veel beter gepigmenteerd op het oog dus ik wil deze look eigenlijks nog eens andersom doen. De grotere sterren met goud en de kleinere met blauw. So far so good want ik ben best tevreden over het pigment. De cheeklighter is uiteraard ook te zien op deze make-up look. Vooral bij de close up zie je deze beter maar bij een full face vind ik m toch wat teleur stellen en voor mij te weinig aanwezig.

 

Nutcracker Nutcracker

 

Wat vind je van de Nutcracker producten?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.