GhostFace palette & highlighter Glamlite

Eindelijk was het dan zover mijn GhostFace items van het merk Glamlite werden bezorgd. Uit deze collectie had ik de highlighter en uiteraard het oogschaduw palette besteld. Het heeft ook even geduurd maar eindelijk kan ik ermee aan de slag en nog op tijd voor Halloween ook!

 

GhostFace highlighter

De GhostFace highlighter is naast het palette zeker een van de items welke er voor het meest voor mij uitsprongen. Eigenlijk zat ik wel te twijfelen om de hele gehele collectie te bestellen. Maar omdat er dit jaar 3 Halloween collecties van Glamlite uitkwamen besloot ik om het bij deze twee producten te houden. De highlighter is een duo met een ijzige highlighter en een warmere highlighter.

Net zoals door bij de voorkant het palette het doosje te bewegen krijg je verschillende patronen te zien. Bij de highlighter zie je bij de bovenste highlighter GhostFace verschijnen en bij de onderste highlighter de bekende knife. Het highlighter duo koop je bij Glamlite zelf voor €17,95 wat echt een top prijs is voor de kwaliteit die ze leveren…

 

GhostFaceGhostFace GhostFace GhostFace

 

Swatches

Van deze twee highlighters is het wel echt de ijzige (bovenste) welke ik het snelst erbij zou pakken voor een make-up look. Voor een gewone dagelijkse highlighter zou ik de warmere onderste highlighter er sneller bij pakken en subtiel aanbrengen. De swatches zijn echt super goed en dat met met maar 1 swipe!

 

 

GhostFace palette

Uiteraard is het main item van deze blog wel echt het GhostFace palette zelf! Ook deze heeft aan de voorkant een bewegend beeld met twee verschillende design. Ik vind dit echt een leuke touch aan de palettes geven! Het palette maar liefst 15 pan oogschaduw met een goede afwisseling tussen mattes en shimmers. Voor maar liefst €31.95 scoor je dit geweldige GhostFace Lives palette al bij Glamlite.

 

GhostFaceGhostFace

 

Ik wordt er gewoon helemaal gelukkig van als ik het palette open. De prachtige koele tinten spreken mij gelijk aan! Ik zie met dit palette een hoop mooi zachte maar ook intense smokey looks voor mij. Voor mijn eerste make-up look met het palette wil ik wel iets creatiever zijn om nog een Halloween look ermee te maken. Daarna zal ik het palette er zeker nog eens bij pakken voor een aantal andere make-up looks.

 

GhostFace GhostFace GhostFaceGhostFace

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Midnight Robe, Movie Night, Sharpest Knife, Ghostly Grey en Masked Mystery. De tweede rij swatches bevat de kleuren Shadow’s Back, Mirror Gleam, Chilled Frost, GhostFace Lives en Curfew Hour. De derde rij swatches bevat de kleuren: Pure GhostFace, Halloween Icon, Vengeful Spirit, Total Suspense en Vintage Mask. Mijn eerste indruk van de swatches is uiteraard positief. Glamlite blijft gewoon een van de beste die er zijn! Ik ben ook gelijk na het swatchen aan de slag gegaan voor een eerste make-up look…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Vintage Mask (matte) en Ghostly Grey (matte) gebruikt. Het zijn niet veel kleuren uit het palette maar de eerste indruk is erg fijn. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en blenden als een droom met mekaar. Bovendien kan zwart lastig zijn om mee te werken en dat was het in dit geval zeker niet!

 

GhostFace GhostFace GhostFace GhostFace

 

Wat vind jij van de Ghostface collectie so far?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.